Ajankohtaista

 

Joulu on jo kulman takana… Muista tärkeää ihmistä hemmottelulahjakortilla. Saat lahjakortit kätevästi myös verkkosivujemme kautta kohdasta “lahjakortit”, mikäli et pääse hakemaan paikan päältä fyysistä korttia.

 

Emme aina pääse vastaamaan puhelimeen hoidon aikana, joten hyödynnäthän nettiajanvarausta mahdollisuuksien mukaan! Soitamme kyllä takaisin kun ehdimme. Näin haluamme taata myös hoitorauhan asiakkaalle.

 

COVID-19

 

Tänä poikkeuksellisena aikana toivomme myös että saavutte varaamallenne ajalle mieluummin aika jämptisti kuin 15-30 minuuttia ennen. Yritämme näin minimoida päällekkäiset asiakaskohtaamiset. Desinfioimme hoitolassa tehostetusti ovenkahvat, maksupäätteen, hoitopedin, valokatkaisijat jne ja käytämme wc-tiloissa käsien kuivaamiseen paperipyyhkeitä. Pesethän kätesi tullessa ja mennessä! Käsidesiä löytyy monesta paikkaa hoitolaa ja myös hoitolahenkilökunta on sitoutunut tehokkaaseen käsien pesuun, kuten aina hoitolatyössä on tapana. Tulethan meille ainoastaan terveenä! Voit siirtää aikaasi pienelläkin varoitusajalla, mikäli tunnet pieniäkin oireita. Jäämme myös itse kotiin mikäli tunnemme pieniäkin oireita ja käytämme halutessanne kasvomaskia. Mikäli olet ollut matkoilla, toivomme että siirrätte aikaanne 14 päivää eteenpäin. Otetaan toisemme huomioon! Kiitos yhteistyöstä.

Huomioithan, että Minnan ajanvaraus on ruuhkainen lähes tulkoon ympäri vuoden. Mikäli haluat itsellesi kestopigmentoinnit, varauduthan jonottamaan.  Jono on vuoden ajasta riippuen 1-3 kuukautta.