Kasvohoidot

 

Käytämme kasvohoidoissamme laadukkaita ja arvostettuja Diego dalla Palman ihonhoitotuotteita. Diego dalla Palma on italialainen ihonhoitosarja, joka yhdistää laadukkaan ja tuloksellisen ihonhoidon sekä uusimmat innovaatiot. Se tarjoaa laajan valikoiman hoitoloista saatavia kasvo- ja vartalohoitoja sekä kaikille ihotyypeille soveltuvia ihonhoitotuotteita.

Sarja hyödyntää hoidoissaan ja tuotteissaan viimeisintä teknologiaa, joka pohjautuu uraauurtavaan tutkimustyöhön. Diego dalla Palman tuotteet valmistetaan omassa tutkimuslaboratoriossa, jossa hyödynnetään konsernin yli 50 vuoden kokemusta ja tutkimustyötä sekä viimeisintä teknologiaa.

Laatusertifioitujen tuotteiden raaka-aineet ovat puhtaita, tutkittuja ja stabiileja, mikä takaa miellyttävän ja turvallisen käyttökokemuksen sekä erinomaiset tulokset ihon kotihoidolle.

Sarjan tuotteet ja hoidot pohjautuvat ainutlaatuiseen  51+3 HYALU COMPLEX- tehoaineyhdistelmään, jossa yhdistyvät useat ihoa hoitavat ainesosat; mm.20 aminohappoa, 16 vitamiinia, 3 eri ketjun hyaluronihappoa sekä lukuisa määrä muita iholle tärkeitä tehoaineita. Yhdistelmä ravitsee ja uudistaa ihoa sekä palauttaa ihon optimaalisen tasapainon.

Vuodesta 2013 saakka Diego dalla Palma on ollut osa Responsible Care-ryhmittymää, joka on kemianteollisuuden maailmanlaajuinen vapaaehtoinen aloite. Se on suuntautunut kestävän kehityksen edistämiseen, jotta saavutettu edistys ja innovointi eivät vaikuttaisi ympäristön tasapainoon.

Luovuus, hienostuneisuus ja kauneus. Nämä ovat arvot, jotka ovat tehneet italialaiset tuotteet tunnetuiksi kaikkialla maailmassa. Ja nämä ovat myös yrityksen arvot. Brändi tunnetaan nyt kaikkialla viidellä mantereella tuotteistaan ja innovatiivisuudestaan sekä helposti ymmärrettävästä kielestään.

 

Uutuushoito! SKIN MAP-kasvohoito 99 € (Minna ja Irina) 

Diego dalla Palma Professionalin innovaatio!

Nykypäivän ultra-personoitu työväline, joka hyödyntää mix & match –kustomointia. Uusi lähestymistapa, joka korostaa ihonhoidon ammattilaisten ammattitaitoa, kiitos kohdistettujen vaikutusten, jotka vastaavat asiakkaiden erityistarpeisiin kasvojen eri osa-alueilla. Nopeita, näkyviä tuloksia. Jokaiselle asiakkaalle luodaan henkilökohtainen Skin Map –tuotesuositus ja myös jokaisella hoitokerralla asiakas saa ainutlaatuisen kokemuksen, joka on yksilöllisesti hänen ihonsa tarpeisiin räätälöity. Ultra yksilöity solutason biorevitalisaatio, joka on suunniteltu vastaamaan kasvojen eri osa-alueiden erityisiin tarpeisiin. Jokainen iho on yksilöllinen ja muuttuu jatkuvasti. Kauniin ja tasapainoisen ihon salaisuus on kohdistettu ja yksilöllinen ihokoodi.

IHOMME KERTOO TARINAA ELÄMÄSTÄMME.

Kasvomme ovat kuin kartta, jonka eri alueet kertovat ainutlaatuisesta henkilökohtaisesta matkastamme päivästä toiseen – kuten paikallinen ihon veltostuminen, epäpuhtaudet ja pigmenttiläiskät.

Ulkonäkömme ei ole sidoksissa ainoastaan geeneihimme, vaan elämäntyylimme ja ulkoisille haittatekijöille altistuminen vaikuttaa tiettyjen geenien aktivoitumiseen ja deaktivoitumiseen. Lopputulos? Ikääntymisen merkkeihin ja kasvojen ilmeisiin liittyvä solutoiminta uudelleen ohjelmoidaan.

Tiede, joka tutkii kuinka ulkoinen ympäristö ja elämäntyyli vaikuttavat DNA:mme ilmentymiseen, ihomme ulkonäköön ja siihen kuinka se muuttuu eri osa-alueilla, kutsutaan EPIGENETIIKAKSI.

Alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihotyypin mukainen kuorinta, erityinen Skin map – hieronta, naamio, ihotyypin mukaiset tehotiivisteet ihon eri tarpeisiin sekä hoitovoide.

Hoidon kesto noin 1 tunti 15 minuuttia.

Uutuushoito! Vials Super active days-kasvohoito 59-79€ (Minna ja Irina)

Diego dalla Palman innovaatio. Vuodenaikojen ja elämäntyylin vaihtelut vaikuttavat ihomme terveyteen ja kauneuteen. Ilmaston, sään ja päivittäisten rutiinien vaihtelu sekä stressitason nousu voivat vaikuttaa kasvojemme ihon terveyteen ja kauneuteen aiheuttaen solujen uusiutumisen hidastumista, kuona-aineiden kerääntymistä sekä hapenpuutetta.Iho näyttää väsyneeltä ja vähemmän energiseltä, se uudistuu hitaammin ja sen oma suojauskyky ulkoisia haittatekijöitä vastaan on heikentynyt. Iho on alttiimpi ennenaikaisille juonteille, epäpuhtauksille ja pigmenttiläiskille. Näitä ongelmia hoidetaan täsmähoidoilla, jotka tehostavat ihon uusiutumista, lisäävät ihon hapenottokykykä ja sisältävät paljon kosteutta sekä antioksidantteja, jotka auttavat sopeutumaan muutokseen ja säilyttävät sen oman biorytmin äkillisissä stressitilanteissa.

Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, hieronta (vain 60 minuutin hoito), naamio, ihotyypin mukainen tehoampulli sekä hoitovoide.

Hoidon kesto noin 30 minuuttia 59€

Hoidon kesto noin 60 minuuttia 79€

Rentouttava akupunktiohoito kasvojen ja pään alueen hieronnalla 79€ (Minna)

Akupunktio on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva ikivanha hoitomuoto. Akupunktiolla hoidetaan muun muassa lihasjännityksiä ja rauhoitetaan mieltä. Akupunktio voi myös auttaa kiputiloihin ja helpottaa käsittelemään tunnelukkoja. Hoito antaa kasvoille levollisen ilmeen ja rauhoittaa juonteita. Kokonaisvaltainen ja todella rentouttava hoito, joka vaikuttaa koko kehoon.

Hoito ei sovellu mikäli olet sairaana, olet sairastanut syövän (viisi vuotta tulisi ollut olla terveenä), mikäli sinulla on sydämentahdistin, olet kärsinyt viimeisen kahden vuoden aikana aivoverenvuodon, kärsit vakavista sydänsairauksista, olet ollut viimeisen vuoden aikana jossain suuremmassa leikkauksessa, sinulla on verenohennuslääkitys tai olet raskauden ensimmäisellä kolmanneksella.

Varauduthan rennolla vaatetuksella, neuloja laitetaan nilkkojen, päänahan ja kasvojen alueelle.

Alkupuhdistus, akupainanta ja akupunktioneulat, pään ja kasvojen alueen hieronta, hoitovoide.

Akupunktioneulat toisen kasvohoidon yhteydessä 29€

Ester-C-vitamiinikasvohoito 67 € (Minna ja Irina)

C-vitamiini on yksi tehokkaimmista antioksidanteista. Ester C -hoito sisältää runsaasti tehokkaasti imeytyvää C-vitamiinia ja mantelihappoa, jotka yhdessä aktivoivat ihon toimintaa. Ehkäisee juonteiden ja ryppyjen syntyä sekä ihon pigmenttimuutoksia. Iho säilyttää elastisuutensa ja elinvoimaisen kimmoisuutensa. Kirkastaa ja tasoittaa ihoan sävyä.

Alkupuhdistus, riisisilkkikuorinta, tehokkaasti kirkastava mantelihappokuorinta (valitaan ihotyypin mukaan), hieronta, naamio, hoitovoiteet.
Hoidon kesto 1 tunti 15 minuuttia.

Nuorisoihonpuhdistus (alle 18v) 52 € (Minna ja Irina)

Nuoren iholle tarkoitettu täydellinen kasvohoito. Hoitoon kuuluu myös ihoanalyysi ja vinkit nuoren ihon kotihoitoon.

Alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, ihotyypin mukaan kevyt hieronta (tulehtuneelle iholle ei tehdä), naamio, hoitovoiteet.
Hoidon kesto 1 tunti.

Timanttihionta 77 € (Minna ja Irina)

Timanttihionta perustuu siihen, että ihoa käsitellään erilaisilla hoitopäillä, jotka alipaineen avulla nostavat ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaavat kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Se on siis mekaanisesti kuoriva laite. Koska alipaine on säädettävä ja hoitopäät valittavissa eri karheusasteen mukaan, voidaan laitteella tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat herkemmällekin iholle. Hoitoa ei suositella erityisen couperosaiselle tai herkälle iholle.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla, joka katsotaan paikan päällä ihotyypin mukaan.

Kenelle sopii:
-harmaa, väsynyt iho
-laajentuneet ihohuokoset ja aknearvet -tupakoitsijan iholle täydellinen kirkastaja -juonteet
-pigmenttimuutokset

Hoitoa ei voida tehdä:
-psoriasis
-akne, jossa märkiviä näppyjä tai tulehdustila -luomet
-roaccutan-lääkitys
-kemiallisen kuorinnan jälkeen
-jos muita kasvojen alueen ihosairauksia

Alkupuhdistus, timanttihionta, tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio, hoitovoiteet.
Hoidon kesto 1 tunti.

 

Täydellinen kasvohoito 77 € (Minna ja Irina)

Perinteinen kasvohoito joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoitotuotteet valitaan ihotyypin mukaisesti.

Alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, pitkä hieronta, naamio, hoitovoiteet.
Hoidon kesto 1 tunti 15 minuuttia.

 

Ultraäänikasvohoito 87 € (Minna ja Irina)

Ultraäänikasvohoidossa tehdään ihon perusteellinen puhdistus ultraääntä apuna käyttäen. Kasvohoidossa käytettävän laitteen ultraäänihoitopään sisällä olevat kiteet värästelevät sähkön vaikutuksesta ja tuottavat näin ultraääntä. Tämä saa hoitopään metallisen osan värähtelemään 28 000 kertaa sekunnissa. Nopea värähtely saa aikaan paineaallon, joka etenee kudoksessa. Tällä hoidolla voidaan uudistaa, kuoria ja syväpuhdistaa ihoa perusteellisesti sekä kivuttomasti, jättäen ihon ihanan pehmeäksi.

Huomio! Mikään ultraäänikuorintalaite ei johda iholle ultraääntä, vaan vaikutus perustuu mekaaniseen värinään.
Kaikki korut kannattaa poistaa kasvojen alueelta hoidon ajaksi.

Hoidon vaikutukset:

-ihon syväpuhdistaminen, ei vahingoita ihoa eikä aiheuta muita ei-toivottuja sivuvaikutuksia
-ihon hapensaannin lisääntyminen
-dermiksen (verinahka, epidermiksen eli orvaskedestä seuraava ihokerros) kunnon parantaminen syvällisen hieronnan ja verenkierron aktivoimisen johdosta
-aktiivisten aineiden imeyttäminen
-aineenvaihdunnan ja mikroverenkierron vilkastuttaminen
-kollageeni- ja elastaanisäikeiden joustavuuden parantaminen ja vahvistaminen -fibroblastisolujen toiminnan aktivoiminen ja niille energian antaminen (kollageenin ja elastiinin muodostus paranee-kiinteyttää ihoa ja tasoittaa juonteita)
-vaalentaa maksaläiskiä ja pigmenttimuutoksia
-vaalentaa arpia

Hoitoa ei voida tehdä jos sinulla on:

-epilepsia

-verenkiertohäiriöt

-tuberkuloosi

-olet raskaana

-vetistävä luomi hoidettavalla alueella, luomi- ja ihomuutokset, tulehdukset tai haavat hoidettavalla alueella

-suuret ihonalaiset metalliosat

-sydämen vajaatoiminta tai sydämentahdistin, syöpä

-täyteaineet kasvojen alueella

Tuloksia saadaan jo yhdellä hoitokerralla. Iho on selvästi raikkaampi, tasaisempi ja terveen näköinen. Parhaat tulokset saadaan kuitenkin sarjahoitona.

Hoidon kesto noin 1,5 tuntia.

 

Kosteuttava ja kiinteyttävä silmänympäryshoito 35 € (Minna)

Todella tehokas silmänympäryshoito, joka kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti ultraääntä hyödyntäen. Poistaa turvotusta ja tasoittaa pintajuonteita. Voidaan tehdä yksinään tai yhdistää mihin tahansa kasvohoitoon (mesolift-hoidossa oma silmänympäryskäsittely on jo sisällytetty hoitoon).

Hoidon kesto 30 minuuttia.

 

Hedelmähappohoito Classic 55 € (Minna ja Irina)

Ihoa todella tehokkaasti kirkastava kasvohoito. Happokuorinta poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa ja auttaa ihoa uudistumaan tehokkaasti. Happokuorinnan ansiosta iho vastaanottaa paremmin aktiiviset tehoaineet. Iho on hoidon jälkeen kirkas ja kuulas. Sopii myös ennen juhlia!

Hoito sopii kaikille ihotyypeille; samealle ja elottomalle iholle, laajentuneille ihohuokosille, couperosaiholle, pigmenttimuutoksille, akneiholle ja epäpuhtaalle iholle, aknearville,  ikääntyneelle ja aikuiselle iholle, ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja ihon pinnallisiin juonteisiin.

Hoito suositellaan ottamaan sarjana 3-5 kertaa.

Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen hedelmähappokuorinta, naamio, seerumi ja hoitovoide.

Hedelmähappohoito Plus 65 € (Minna ja Irina)

Ihoa todella tehokkaasti kirkastava kasvohoito. Happokuorinta poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa ja auttaa ihoa uudistumaan tehokkaasti. Happokuorinnan ansiosta iho vastaanottaa paremmin aktiiviset tehoaineet. Iho on hoidon jälkeen kirkas ja kuulas. Sopii myös ennen juhlia!

Hoito sopii kaikille ihotyypeille; samealle ja elottomalle iholle, laajentuneille ihohuokosille, couperosaiholle, pigmenttimuutoksille, akneiholle ja epäpuhtaalle iholle, aknearville,  ikääntyneelle ja aikuiselle iholle, ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja ihon pinnallisiin juonteisiin.

Hoito suositellaan ottamaan sarjana 3-5 kertaa.

Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen hedelmähappokuorinta, naamio, mekaaninen puhdistus tai hieronta sekä seerumi ja loppuvoide.

Hedelmähappohoito Priima 75 € (Minna ja Irina)

Ihoa todella tehokkaasti kirkastava kasvohoito. Happokuorinta poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa ja auttaa ihoa uudistumaan tehokkaasti. Happokuorinnan ansiosta iho vastaanottaa paremmin aktiiviset tehoaineet. Iho on hoidon jälkeen kirkas ja kuulas. Sopii myös ennen juhlia!

Hoito sopii kaikille ihotyypeille; samealle ja elottomalle iholle, laajentuneille ihohuokosille, couperosaiholle, pigmenttimuutoksille, akneiholle ja epäpuhtaalle iholle, aknearville,  ikääntyneelle ja aikuiselle iholle, ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja ihon pinnallisiin juonteisiin.

Hoito suositellaan ottamaan sarjana 3-5 kertaa.

Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen hedelmähappokuorinta, hieronta ja naamio kasvoille ja decolleteelle, seerumi ja loppuvoide.

Huomioitavaa:

Happokuorinta ei sovi mikäli sinulla on aktiivinen rosacea, tulehtunut akne, aktiivinen bakteeri-, virus- tai sieni-infektio, haavat hoidettavalla alueella, Ehlers-Danlosin syndrooma, HIV, Isotretinoiini- tai roaccutanlääkitys viimeisen puolen vuoden aikana, ihosyöpä hoidettavalla alueella tai jos olet saanut sädehoitoa tai allergia jollekkin hoidossa käytettävälle ainesosalle. Hoitoa ei voida myöskään tehdä jos olet vastikään polttanut kasvojesi ihon auringossa.

 

 

Mesolift-mesoterapia (Minna)

Välitön, ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Lift MESO Concept on uusi hoitomuoto jolla aktivoidaan ihon uudistumista ja nuorentumista eri ihoalueille.

Lift MESO hoidossa ihoon tehdään pieniä mikro-aukkoja, näin optimoidaan aktiivisten ainesosien vieminen syvälle ihokudokseen – juuri sinne missä se vaikuttaa parhaiten. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia Kollageeni- ja elastaanikuituja ihokudokseen.

Lift MESO consept hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, kaula, rintakehä, kämmenselkä. Ennen käsittelya iholle tehdään AHA kuorinta (pitoisuus happojen 6%, pH 7). Se auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja stimuloi aineenvaihduntaa.

Hoidot viimeistellään aftercare voiteella. Se tasoittaa ihon täydellisesti käsittelyn jälkeen ja rauhoittaa ärsytystä. Voide sisältää pantenolia, Macadamia pähkinä öljyä ja rypäleen siemenöljyä.

Huomioitavaa:
Mesoterapia ei sovellu henkilöille, joilla on: -roaccutan-, isotretinoiini- tai a-vitamiinilääkitys/kuuri -neurodermatiitti
-psoriasis
-tulehtunut iho tai muuttunut ihomuutos
-alhainen vastustuskyky

-yliherkkä tai todella ohut iho

-kortisonilääkitys

-tuoteet täyteainehoidot kasvoilla tai kirurgiset toimenpiteet

Hoidon jälkeen tulisi auringonottoa välttää noin kaksi viikkoa ja pitää iho hyvin kosteutettuna. Lisää hoito-ohjeita saat kosmetologiltasi.

-Kasvot 169 €

Hoidon kesto 1 tunti

Kasvot ja kaulan alue 199 €

Hoidon kesto 1 tunti 15 minuuttia

-Kasvot, kaula ja decollete 249 €

Hoidon kesto 1 tunti 30 minuuttia

Parhaat tulokset saavutetaan aina sarjahoidolla, vaikkakin jo heti hoidon jälkeen tuloksia on selkeästi näkyvissä. Pieni punoitus hoidon jälkeen on normaalia, mutta iho rauhoittuu usein pian jo hoidon jälkeen. Sarjahoidot voidaan tehdä 3-10 kertaa ensimmäisen käynnin jälkeen. Jatkohoidot -20% (toinen käsittely 2-4 viikon sisällä, jatkohoidot 4-8 viikon välein).

Selän ihonpuhdistus 69€

Selän mekaaninen ihonpuhdistus, Alkupuhdistus, kuorinta ja höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja voide

Selän ultraäänipuhdistus 79€

Selän ultraäänipuhdistus sisältäen mekaanisen ihonpuhdistuksen.

Sokeroinnit (Irina)

Brassi (naiset) ensi käynti 65 €

-jatkokäynnit 55 €

Bikini 29 €

Sääret 35 €

Reidet 35 €

Koko jalat 59 €

Kainalot 20 €

Käsivarret 29 €

Leuka/ylähuuli 12 € (muun palvelun yhteydessä 10€)

Leuka+ylähuuli 24€ (muun palvelun yhteydessä 18 €)

Selkä/ rinta 35 €

Sokerointipaketit:

Brassi+ kainalot + sääret 99 € (ensimmäinen brassikäynti, brassi jatkokäynti -10€ pakettihinnasta)

Bikini + kainalot + sääret 59 €

Bikini + sääret 49 €

Bikini + kainalot 35 €

Brassi (ensikäynti) + sääret 85 €

Brassi (jatkokäynti) + sääret 69 €

Brassi (ensikäynti)+ kainalot 75 €

Brassi (jatkokäynti) + kainalot 69 €

Hieronta (Irina)

Intialainen päähieronta 45 min 39 €

Hieronta klassinen

30 min 29€

-3 kerran sarja 75€

-5 kerran sarja 120€

45 min 39 €

-3 kerran sarja 105€

-5 kerran sarja 170€

60 min 45€

-3 kerran sarja 120€

-5 kerran sarja 195 €

75 min 50€

-3 kerran sarja 135 €

-5 kerran sarja 215 €

90 min 59 €

-3 kerran sarja 165 €

-5 kerran sarja 245€

Aromaöljyhieronta

60 min 59 €

90 min 69 €