Kasvohoidot

Ester-C-vitamiinikasvohoito 65 €

C-vitamiini on yksi tehokkaimmista antioksidanteista. Ester C -hoito sisältää runsaasti tehokkaasti imeytyvää C-vitamiinia ja mantelihappoa, jotka yhdessä aktivoivat ihon toimintaa. Ehkäisee juonteiden ja ryppyjen syntyä sekä ihon pigmenttimuutoksia. Iho säilyttää elastisuutensa ja elinvoimaisen kimmoisuutensa. Kirkastaa ja tasoittaa ihoan sävyä.

Alkupuhdistus, riisisilkkikuorinta, tehokkaasti kirkastava mantelihappokuorinta (valitaan ihotyypin mukaan), hieronta, naamio, hoitovoiteet.
Hoidon kesto 1 tunti 15 minuuttia.

Nuorisoihonpuhdistus (alle 18v) 50 €

Nuoren iholle tarkoitettu täydellinen kasvohoito. Hoitoon kuuluu myös ihoanalyysi ja vinkit nuoren ihon kotihoitoon.

Alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, ihotyypin mukaan kevyt hieronta (tulehtuneelle iholle ei tehdä), naamio, hoitovoiteet.
Hoidon kesto 1 tunti.

Timanttihionta 75 €

Timanttihionta perustuu siihen, että ihoa käsitellään erilaisilla hoitopäillä, jotka alipaineen avulla nostavat ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaavat kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Se on siis mekaanisesti kuoriva laite. Koska alipaine on säädettävä ja hoitopäät valittavissa eri karheusasteen mukaan, voidaan laitteella tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat herkemmällekin iholle. Hoitoa ei suositella erityisen couperosaiselle tai herkälle iholle.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla, joka katsotaan paikan päällä ihotyypin mukaan.

Kenelle sopii:
-harmaa, väsynyt iho
-laajentuneet ihohuokoset ja aknearvet -tupakoitsijan iholle täydellinen kirkastaja -juonteet
-pigmenttimuutokset

Hoitoa ei voida tehdä:
-psoriasis
-akne, jossa märkiviä näppyjä tai tulehdustila -luomet
-roaccutan-lääkitys
-kemiallisen kuorinnan jälkeen
-jos muita kasvojen alueen ihosairauksia

Alkupuhdistus, timanttihionta, tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio, hoitovoiteet.
Hoidon kesto 1 tunti.

Pikakasvohoito Fresh up 45 €

Täydellinen pikahoito ennen tärkeitä juhlia tai muuten vain virkistämään kiireen keskelle! Alkupuhdistus, kuorinta, naamio, hoitovoiteet.
Hoidon kesto 30 minuuttia.

Täydellinen kasvohoito 75 €

Perinteinen kasvohoito joka sopii kaikille ihotyypeille.

Alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, pitkä hieronta, naamio, hoitovoiteet.
Hoidon kesto 1 tunti 15 minuuttia.

 

Anti-akne kasvohoito 79 €

Puhdistava hoito, jonka avulla voit jättää hyvästit aknelle! Akne on yleinen iho-ongelma, arviolta 50-90 % murrosikäisistä kärsii aknesta. Akneiho kaipaa tehokkaita kuorivia ja antibakteerisia tuotteita. Bielenda on kehittänyt kokonaisvaltaisen hoito-ohjelman aknea vastaan. Hoito sopii kaiken ikäisille. Anti-aknehoito pohjautuu monipuoliseen yhdistelmään erilaisia happoja, sinkkiä ja kosteuttavia ainesosia. Hoito suositellaan aloitettavan kotona viikkoa ennen varsinaista hoitoa esikuorinnalla. Hoitolassa suoritetaan kuorinta erittäin tehokkaalla 40 % happokuorinnalla. Hoito ehkäisee aknea, pitää ihon puhtaampana ja mattapintaisena sekä sen sävyn kirkkaampana. Hoidon tulokset näkyvät ihossa välittömästi ja pysyvät pitkään. Hoidossa tehdään alkupuhdistus, esikuorinta, 40 % salisyyli+atselaiini+manteli+maitohappokuorinta, rauhoittava sinkkinaamio sekä hoitovoiteet.

Hoidon kesto noin 60 minuuttia.

Ultraäänipuhdistus 85 €

Ultraäänikasvohoidossa tehdään ihon perusteellinen puhdistus ultraääntä apuna käyttäen. Kasvohoidossa käytettävän laitteen ultraäänihoitopään sisällä olevat kiteet värästelevät sähkön vaikutuksesta ja tuottavat näin ultraääntä. Tämä saa hoitopään metallisen osan värähtelemään 28 000 kertaa sekunnissa. Nopea värähtely saa aikaan paineaallon, joka etenee kudoksessa. Tällä hoidolla voidaan uudistaa, kuoria ja syväpuhdistaa ihoa perusteellisesti sekä kivuttomasti, jättäen ihon ihanan pehmeäksi.

Huomio! Mikään ultraäänikuorintalaite ei johda iholle ultraääntä, vaan vaikutus perustuu mekaaniseen värinään.
Kaikki korut kannattaa poistaa kasvojen alueelta hoidon ajaksi.

Hoidon vaikutukset:

-ihon syväpuhdistaminen, ei vahingoita ihoa eikä aiheuta muita ei-toivottuja sivuvaikutuksia
-ihon hapensaannin lisääntyminen
-dermiksen (verinahka, epidermiksen eli orvaskedestä seuraava ihokerros) kunnon parantaminen syvällisen hieronnan ja verenkierron aktivoimisen johdosta
-aktiivisten aineiden imeyttäminen
-aineenvaihdunnan ja mikroverenkierron vilkastuttaminen
-kollageeni- ja elastaanisäikeiden joustavuuden parantaminen ja vahvistaminen -fibroblastisolujen toiminnan aktivoiminen ja niille energian antaminen (kollageenin ja elastiinin muodostus paranee-kiinteyttää ihoa ja tasoittaa juonteita)
-vaalentaa maksaläiskiä ja pigmenttimuutoksia
-vaalentaa arpia

Hoitoa ei voida tehdä jos sinulla on:

-epilepsia

-verenkiertohäiriöt

-tuberkuloosi

-olet raskaana

-vetistävä luomi hoidettavalla alueella, luomi- ja ihomuutokset, tulehdukset tai haavat hoidettavalla alueella

-suuret ihonalaiset metalliosat

-sydämen vajaatoiminta tai sydämentahdistin, syöpä

Tuloksia saadaan jo yhdellä hoitokerralla. Iho on selvästi raikkaampi, tasaisempi ja terveen näköinen. Parhaat tulokset saadaan kuitenkin sarjahoitona.

Hoidon kesto noin 1,5 tuntia.

Kosteuttava ja kiinteyttävä silmänympäryshoito 35 €

Todella tehokas silmänympäryshoito, joka kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti ultraääntä hyödyntäen. Poistaa turvotusta ja tasoittaa pintajuonteita. Voidaan tehdä yksinään tai yhdistää mihin tahansa kasvohoitoon (mesolift-hoidossa oma silmänympäryskäsittely on jo sisällytetty hoitoon).

Hoidon kesto 30 minuuttia.

 

Essence of Asia 95€    UUTUUS!

Essence of Asia-hoito on saanut inspiraationsa Aasian kauneusrituaaleista. Siinä yhdistyy aasialaisen ihonhoidon parhaat puolet: kiinalainen lääketiede ja hierontatekniikat, korealainen teknologia sekä puhtaat japanilaiset raaka-aineet. 

Hoito sopii erityisesti väsyneelle, harmahtavalle ja elottomalle iholle, jossa elastisuuden puutetta ja juonteita. Pitkä hieronta rauhoittaa mieltä kiireisen arjen keskellä ja palauttaa ihon luontaisen tasapainon, lopputuloksena hehkuva ja hyvinvoiva iho. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, pehmentävän kuorinnan, tehotiivisteen, hieronnan, napakoittavan ja heleyttävän kangasnaamion sekä loppuvoiteet.

Hoidon kesto 75 minuuttia.

Mesolift-mesoterapia

Välitön, ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Lift MESO Concept on uusi hoitomuoto jolla aktivoidaan ihon uudistumista ja nuorentumista eri ihoalueille.

Lift MESO hoidossa ihoon tehdään pieniä mikro-aukkoja, näin optimoidaan aktiivisten ainesosien vieminen syvälle ihokudokseen – juuri sinne missä se vaikuttaa parhaiten. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia Kollageeni- ja elastaanikuituja ihokudokseen.

Lift MESO consept hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, kaula, rintakehä, kämmenselkä. Ennen käsittelya iholle tehdään AHA kuorinta (pitoisuus happojen 6%, pH 7). Se auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja stimuloi aineenvaihduntaa.

Hoidot viimeistellään aftercare voiteella. Se tasoittaa ihon täydellisesti käsittelyn jälkeen ja rauhoittaa ärsytystä. Voide sisältää pantenolia, Macadamia pähkinä öljyä ja rypäleen siemenöljyä.

Huomioitavaa:
Mesoterapia ei sovellu henkilöille, joilla on: -roaccutan-, isotretinoiini- tai a-vitamiinilääkitys/kuuri -neurodermatiitti
-psoriasis
-tulehtunut iho tai muuttunut ihomuutos
-alhainen vastustuskyky
-yliherkkä tai todella ohut iho

Hoidon jälkeen tulisi auringonottoa välttää noin kaksi viikkoa ja pitää iho hyvin kosteutettuna. Lisää hoito-ohjeita saat kosmetologiltasi.

 

-Kasvot 169 €

Hoidon kesto 1 tunti

 

Kasvot ja kaulan alue 199 €

Hoidon kesto 1 tunti 15 minuuttia

 

-Kasvot, kaula ja decollete 249 €

Hoidon kesto 1 tunti 30 minuuttia

Parhaat tulokset saavutetaan aina sarjahoidolla, vaikkakin jo heti hoidon jälkeen tuloksia on selkeästi näkyvissä. Pieni punoitus hoidon jälkeen on normaalia, mutta iho rauhoittuu usein pian jo hoidon jälkeen. Sarjahoidot voidaan tehdä 3-10 kertaa ensimmäisen käynnin jälkeen. Jatkohoidot -20% (toinen käsittely 2-4 viikon sisällä, jatkohoidot 4-8 viikon välein).