Hoidot

Kasvohoidot

Käytämme kasvohoidoissamme laadukkaita ja arvostettuja Diego dalla Palman ihonhoitotuotteita (paitsi BTB13-Micro-meso therapy-hoidossa). Diego dalla Palma on italialainen ihonhoitosarja, joka yhdistää laadukkaan ja tuloksellisen ihonhoidon sekä uusimmat innovaatiot. Se tarjoaa laajan valikoiman hoitoloista saatavia kasvo- ja vartalohoitoja sekä kaikille ihotyypeille soveltuvia ihonhoitotuotteita.

Sarja hyödyntää hoidoissaan ja tuotteissaan viimeisintä teknologiaa, joka pohjautuu uraauurtavaan tutkimustyöhön. Diego dalla Palman tuotteet valmistetaan omassa tutkimuslaboratoriossa, jossa hyödynnetään konsernin yli 50 vuoden kokemusta ja tutkimustyötä sekä viimeisintä teknologiaa.

Laatusertifioitujen tuotteiden raaka-aineet ovat puhtaita, tutkittuja ja stabiileja, mikä takaa miellyttävän ja turvallisen käyttökokemuksen sekä erinomaiset tulokset ihon kotihoidolle.

Sarjan tuotteet ja hoidot pohjautuvat ainutlaatuiseen 51+3 HYALU COMPLEX- tehoaineyhdistelmään, jossa yhdistyvät useat ihoa hoitavat ainesosat; mm.20 aminohappoa, 16 vitamiinia, 3 eri ketjun hyaluronihappoa sekä lukuisa määrä muita iholle tärkeitä tehoaineita. Yhdistelmä ravitsee ja uudistaa ihoa sekä palauttaa ihon optimaalisen tasapainon.

Vuodesta 2013 saakka Diego dalla Palma on ollut osa Responsible Care-ryhmittymää, joka on kemianteollisuuden maailmanlaajuinen vapaaehtoinen aloite. Se on suuntautunut kestävän kehityksen edistämiseen, jotta saavutettu edistys ja innovointi eivät vaikuttaisi ympäristön tasapainoon.

Luovuus, hienostuneisuus ja kauneus. Nämä ovat arvot, jotka ovat tehneet italialaiset tuotteet tunnetuiksi kaikkialla maailmassa. Ja nämä ovat myös yrityksen arvot. Brändi tunnetaan nyt kaikkialla viidellä mantereella tuotteistaan ja innovatiivisuudestaan sekä helposti ymmärrettävästä kielestään.

PERUSKASVOHOIDOT

SKIN MAP-kasvohoito 99 € (Minna ja Irina)

Diego dalla Palma Professionalin innovaatio!

Nykypäivän ultra-personoitu työväline, joka hyödyntää mix & match –kustomointia. Uusi lähestymistapa, joka korostaa ihonhoidon ammattilaisten ammattitaitoa, kiitos kohdistettujen vaikutusten, jotka vastaavat asiakkaiden erityistarpeisiin kasvojen eri osa-alueilla. Nopeita, näkyviä tuloksia. Jokaiselle asiakkaalle luodaan henkilökohtainen Skin Map –tuotesuositus ja myös jokaisella hoitokerralla asiakas saa ainutlaatuisen kokemuksen, joka on yksilöllisesti hänen ihonsa tarpeisiin räätälöity. Ultra yksilöity solutason biorevitalisaatio, joka on suunniteltu vastaamaan kasvojen eri osa-alueiden erityisiin tarpeisiin. Jokainen iho on yksilöllinen ja muuttuu jatkuvasti. Kauniin ja tasapainoisen ihon salaisuus on kohdistettu ja yksilöllinen ihokoodi.

IHOMME KERTOO TARINAA ELÄMÄSTÄMME

Kasvomme ovat kuin kartta, jonka eri alueet kertovat ainutlaatuisesta henkilökohtaisesta matkastamme päivästä toiseen – kuten paikallinen ihon veltostuminen, epäpuhtaudet ja pigmenttiläiskät.

Ulkonäkömme ei ole sidoksissa ainoastaan geeneihimme, vaan elämäntyylimme ja ulkoisille haittatekijöille altistuminen vaikuttaa tiettyjen geenien aktivoitumiseen ja deaktivoitumiseen. Lopputulos? Ikääntymisen merkkeihin ja kasvojen ilmeisiin liittyvä solutoiminta uudelleen ohjelmoidaan.

Tiede, joka tutkii kuinka ulkoinen ympäristö ja elämäntyyli vaikuttavat DNA:mme ilmentymiseen, ihomme ulkonäköön ja siihen kuinka se muuttuu eri osa-alueilla, kutsutaan EPIGENETIIKAKSI.

Alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihotyypin mukainen kuorinta, erityinen Skin map – hieronta, naamio, ihotyypin mukaiset tehotiivisteet ihon eri tarpeisiin sekä hoitovoide.

Detox-hoito kaikille ihotyypeille 69-80 €

Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta. Hoidossa käytettävän mantelihappokuorinnan sekä raikkaan geelinaamion ansiosta ihosta tulee uudistunut ja hehkeä.

Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, mekaaninen puhdistus (60min hoito), naamio, hoitovoide.

Hoidon kesto noin 30 minuuttia 69€

Hoidon kesto noin 60 minuuttia 80€

Rentouttava akupunktiohoito kasvojen ja pään alueen hieronnalla 79€ (Minna)

Akupunktio on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva ikivanha hoitomuoto. Akupunktiolla hoidetaan muun muassa lihasjännityksiä ja rauhoitetaan mieltä. Akupunktio voi myös auttaa kiputiloihin ja helpottaa käsittelemään tunnelukkoja. Hoito antaa kasvoille levollisen ilmeen ja rauhoittaa juonteita. Kokonaisvaltainen ja todella rentouttava hoito, joka vaikuttaa koko kehoon.

Hoito ei sovellu mikäli olet sairaana, olet sairastanut syövän (viisi vuotta tulisi ollut olla terveenä), mikäli sinulla on sydämentahdistin, olet kärsinyt viimeisen kahden vuoden aikana aivoverenvuodon, kärsit vakavista sydänsairauksista, olet ollut viimeisen vuoden aikana jossain suuremmassa leikkauksessa, sinulla on verenohennuslääkitys tai olet raskauden ensimmäisellä kolmanneksella.

Varauduthan rennolla vaatetuksella, neuloja laitetaan nilkkojen, päänahan ja kasvojen alueelle.

Alkupuhdistus, akupainanta ja akupunktioneulat, pään ja kasvojen alueen hieronta, hoitovoide.

Akupunktioneulat toisen kasvohoidon yhteydessä 29€

Nuorisoihonpuhdistus (alle 18v) 56 € (Minna ja Irina)

Nuoren iholle tarkoitettu täydellinen kasvohoito. Hoitoon kuuluu myös ihoanalyysi ja vinkit nuoren ihon kotihoitoon.

Alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, ihotyypin mukaan kevyt hieronta (tulehtuneelle iholle ei tehdä), naamio, hoitovoiteet.

Timanttihionta 82 € (Minna ja Irina)

Timanttihionta perustuu siihen, että ihoa käsitellään erilaisilla hoitopäillä, jotka alipaineen avulla nostavat ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaavat kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Se on siis mekaanisesti kuoriva laite. Koska alipaine on säädettävä ja hoitopäät valittavissa eri karheusasteen mukaan, voidaan laitteella tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat herkemmällekin iholle. Hoitoa ei suositella erityisen couperosaiselle tai herkälle iholle.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla, joka katsotaan paikan päällä ihotyypin mukaan.

Kenelle sopii:
– harmaa, väsynyt iho
– laajentuneet ihohuokoset ja aknearvet -tupakoitsijan iholle täydellinen kirkastaja -juonteet
– pigmenttimuutokset

Hoitoa ei voida tehdä:
– psoriasis
– akne, jossa märkiviä näppyjä tai tulehdustila -luomet
– roaccutan-lääkitys
– kemiallisen kuorinnan jälkeen
– jos muita kasvojen alueen ihosairauksia

Alkupuhdistus, timanttihionta, tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio, hoitovoiteet.

Täydellinen kasvohoito 82 € (Minna ja Irina)

Perinteinen kasvohoito joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoitotuotteet valitaan ihotyypin mukaisesti.

Alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, pitkä hieronta, naamio, hoitovoiteet.

Ultraäänikasvohoito 92 € (Minna ja Irina)

Ultraäänikasvohoidossa tehdään ihon perusteellinen puhdistus ultraääntä apuna käyttäen. Kasvohoidossa käytettävän laitteen ultraäänihoitopään sisällä olevat kiteet värästelevät sähkön vaikutuksesta ja tuottavat näin ultraääntä. Tämä saa hoitopään metallisen osan värähtelemään 28 000 kertaa sekunnissa. Nopea värähtely saa aikaan paineaallon, joka etenee kudoksessa. Tällä hoidolla voidaan uudistaa, kuoria ja syväpuhdistaa ihoa perusteellisesti sekä kivuttomasti, jättäen ihon ihanan pehmeäksi.

Huomio! Mikään ultraäänikuorintalaite ei johda iholle ultraääntä, vaan vaikutus perustuu mekaaniseen värinään.
Kaikki korut kannattaa poistaa kasvojen alueelta hoidon ajaksi.

Hoidon vaikutukset:

– ihon syväpuhdistaminen, ei vahingoita ihoa eikä aiheuta muita ei-toivottuja sivuvaikutuksia
– ihon hapensaannin lisääntyminen
– dermiksen (verinahka, epidermiksen eli orvaskedestä seuraava ihokerros) kunnon parantaminen syvällisen hieronnan ja verenkierron aktivoimisen johdosta
– aktiivisten aineiden imeyttäminen
– aineenvaihdunnan ja mikroverenkierron vilkastuttaminen
– kollageeni- ja elastaanisäikeiden joustavuuden parantaminen ja vahvistaminen -fibroblastisolujen toiminnan aktivoiminen ja niille energian antaminen (kollageenin ja elastiinin muodostus paranee-kiinteyttää ihoa ja tasoittaa juonteita)
– vaalentaa maksaläiskiä ja pigmenttimuutoksia
– vaalentaa arpia

Hoitoa ei voida tehdä jos sinulla on:

– epilepsia
– verenkiertohäiriöt
– tuberkuloosi
– olet raskaana
– vetistävä luomi hoidettavalla alueella, luomi- ja ihomuutokset, tulehdukset tai haavat hoidettavalla alueella
– suuret ihonalaiset metalliosat
– sydämen vajaatoiminta tai sydämentahdistin, syöpä
– täyteaineet kasvojen alueella

Tuloksia saadaan jo yhdellä hoitokerralla. Iho on selvästi raikkaampi, tasaisempi ja terveen näköinen. Parhaat tulokset saadaan kuitenkin sarjahoitona.

ERIKOISKASVOHOIDOT

Btb13 Micro-meso therapy Mikroneulaushoito (Minna ja Irina)

Suomalainen tutkijaryhmä on kehittänyt BTB13TM-yhdisteen. Se pohjautuu monivaikutteiseen ja ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan ja on tieteellinen läpimurto, jonka avulla voidaan auttaa aktivoimaan passivoituneita kantasoluja. BTB13 TM -yhdiste aktivoi heikosti toimivia kantasoluja oroottihapon avulla. Samalla se auttaa korjaamaan kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriötä, joista mm. monet iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit johtuvat. BTB13 TM -yhdisteen tuotekehityksestä ja siihen perustuvasta tutkimuksesta on vastannut tutkija ja sairaalakemisti Simo Rasi yhdessä oululaisen tutkijaryhmän kanssa. Tutkimukset käynnistyivät jo 2000-luvun alussa ja Suomen patentti myönnettiin 2003. Hyödyllisyysmallisuoja myönnettiin 2013 (Patentti- ja Rekisterihallitus, lupa 9865).

BTB13 TM on laajasti patentoitu yhdiste, jolla on menetelmäsuoja L-karnitiinin ja oroottihapon optimaalisesta yhdistämisestä niin, että se aktivoi kantasolujen jakaantumista ihosoluiksi. BTB13-yhdisteen kantasoluja suojaava ja aktivoiva vaikutus on osoitettu ihmisen kantasoluilla Simo Rasin tutkijaryhmän kantasolukokeissa.

Lisätietoa BTB-13 Mikroneulaushoidosta

Mitä ainutlaatuinen BTB13 ihonhoito on?

 • Energisoi ihosoluja
 • Puhdistaa ihosoluja
 • Aktivoi ihosolujen uusiutumista
 • Vahvistaa ihoa
 • Suojaa ihosoluja vapailta radikaaleilta
 • Bioaktiivisia ravintoaineita ihosoluille

Mihin BTB13 auttaa / käytetään?

 • Pro-Age
 • Rasvainen iho
 • Epäpuhdas iho
 • Kuiva iho
 • Atooppinen iho
 • Herkkä iho
 • Couperosa
 • Ohut iho
 • Ärtynyt iho
 • Akne
 • Hormonaaliset näpyt
 • Ruusufinni
 • Arvet (ehkäisy ja hoito)

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla tuhansia mikrokanavia ihoon, joiden kautta saadaan imeytettyä täytelöittävää ja kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä aktivoitua solutoimintaa. Käsittely stimuloi myös ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mikroneulaus sopii kaikille, jotka haluavat vaikuttaa ihonsa rakenteeseen, väriin ja kimmoisuuteen. Menetelmällä voidaan hoitaa mm. juonteita ja ryppyjä, löystynyttä ihoa, laajentuneita ihohuokosia, arpia ja pigmenttimuutoksia. Hoito uudistaa ihoa tehokkaasti.

Huomioithan, että hoitoa ei voida tehdä mikäli sinulla on tai on ollut lähiaikoina:

 •  roaccutan-, isotretinoiini- tai a-vitamiinilääkitys/kuuri -neurodermatiitti
 • psoriasis
 • tulehtunut iho tai muuttunut ihomuutos
 • alhainen vastustuskyky
 • yliherkkä tai todella ohut iho
 • kortisonilääkitys
 • tuoreet täyteainehoidot kasvoilla tai kirurgiset toimenpiteet

Hoidon jälkeen tulisi auringonottoa välttää noin kaksi viikkoa ja pitää iho hyvin kosteutettuna. Lisää hoito-ohjeita saat kosmetologiltasi.

BTB13- KASVOHOIDOT

Btb13 Kasvot ja kaulan alue 155 € (sarjahoidot 140€ / kerta)

Hoidon kesto 1 tunti.

Parhaat tulokset saavutetaan aina sarjahoidolla, vaikkakin jo heti hoidon jälkeen tuloksia on selkeästi näkyvissä. Pieni punoitus hoidon jälkeen on normaalia, mutta iho rauhoittuu usein pian jo hoidon jälkeen. Sarjahoidot voidaan tehdä 3-10 kertaa kuukauden välein.

 

Kasvot, kaulan ja decolleteen alue 200 € (sarjahoidot 185€ / kerta)

Hoidon kesto 1 tunti 15 minuuttia.

Parhaat tulokset saavutetaan aina sarjahoidolla, vaikkakin jo heti hoidon jälkeen tuloksia on selkeästi näkyvissä. Pieni punoitus hoidon jälkeen on normaalia, mutta iho rauhoittuu usein pian jo hoidon jälkeen. Sarjahoidot voidaan tehdä 3-10 kertaa kuukauden välein.

DITELLE ERIKOISKASVOHOIDOT    UUTUUS!

DITELLE-LAITEHOIDOT

Diter OY:n valmistamat hoitolaitteet ovat kotimaisia ja avainlippumerkittyjä. Laitteissa on huomioitu erityisesti hoitojen turvallisuus ja tehokkuus. Hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteellisille laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja, jolloin voidaan olla varmoja hoidon hyvästä laadusta ja hoitotuloksesta.

 • Ditelle-laitteet ovat turvallisia:
  laitteet valmistetaan lääketieteellisten laitteiden edellyttämällä tavalla
 • valmistajalla dokumentoitu ja sertifioitu laatujärjestelmä
 • laitteet ovat teknisesti ja turvallisuusominaisuuksiltaan lääkintälaitteille asetettujen vaatimusten mukaisia
 • laitteiden toiminta-arvot ja tehot vastaavat lääkinnällisille laitteille asetettuja vaatimuksia
 • Ditelle-laitteet pitävät sen minkä lupaavat, ei koskaan lumehoitoja!

Lisätietoa Ditelle -hoidoista

Kontraindikaatiot eli vasta-aiheet:

 • Pahanlaatuiset kasvaimet
 • Raskaus
 • Sydämen rytmihäiriöt
 • Sydämentahdistin
 • Sähköärsytystä ei pidä antaa alueille, joilla esiintyy bakteerien aiheuttamia akuutteja inflammatorisia oireita
 • Ehdoton kontraindikaatio sähköärsytyshoidolle on tromboosien ja thrombophlebitiksen esiintyminen hoidettavalla alueella
 • Kuume
 • Epilepsia
 • Välitön verenvuodon vaara
 • Yksilöllinen huono sähkövirtojen sietokyky
 • Kolmannen asteen lihasrevähtymät
 • Osteomyelitis
 • Pitkälle kehittynyt verisuonten kalkkeutuminen
 • alle 10-vuotiaat lapset

Hoidettavalla alueella:

 • Epäilyttävän näköiset luomet
 • Ihon sieni-infektiot
 • Tulehdukset tai ihovauriot (esim palovamma)
 • Avohaavat
 • Suonikohjut ja verisuonitukokset
 • Implantit
 • Metalliproteesit, metaliset vieraat esineet ihossa tai ihonalaisissa kudoksissa (ei lävityskorut)
 • Injektoidut täyteaineet (restylane, perlane, puragen, lumina, hydryalix jen)STIMULAATIOVIRTA
  Stimulaatiovirtahoidoilla aktivoidaan ja harjoitetaan lihaksia ja vaikutetaan ihon kimmoisuuteen. Stimulaatiovirrasta on paljon erilaisia variaatioita kasvojen ja vartalon hoitoon, jolloin kullekin asiakkaalle voidaan valita juuri hänelle sopiva hoito: kasvojen kiinteytys- ja kohotushoito, juonteet ja rypyt, silmän- ja huultenympäryshoidot, akne- ja couperosahoidot.

  INTERFERENSSIVIRTA
  Veltostuneelle kudokselle ja lihaksille. Lisää jäntevyyttä, aktivoi verenkiertoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Neulaton mesoterapia, imeytyshoidot.

  MIKROVIRTA

  Vaikuttaa ihon elastisuuteen, lihasjännitykseen,aineenvaihduntaan ja verenkiertoon. Lisää elastiinin ja kollageenin luonnollista tuotantoa. Vahvistaa sidekudoksia, parantaa ihon kimmoisuutta.

DITELLE- KASVOHOIDOT

LIFTING BASIC 67 €

alkupuhdistus, kuorinta, DITELLE lifting, hoitovoide

LIFTING PLUS 78 €

alkupuhdistus,kuorinta, DITELLE lifting, naamio, hoitovoide

 

LIFTING PRIIMA 89 €

alkupuhdistus, kuorinta, DITELLE lifting, naamio, hieronta decolleteelle, hoitovoide

 

LIFTING EXPRESS 39 €

Pelkkä lifting ylläpitohoito. Ei sisällä ihon puhdistusta.

Tähän voi tulla vaikka ruokatunnilla ja täysissä meikeissä! Kesto noin 20-30 min.

 

AKNEIHON HOITO 95 €

alkupuhdistus, kuorinta, DITELLE laitehoito, naamio, hoitovoide

 

COUPEROSAIHON / HERKÄN IHON RAUHOITTAVA HOITO 95 €

alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, DITELLE laitehoito, naamio, hoitovoide

KIINTEYTTÄVÄ HOITO (mikrovirta) 99 €

alkupuhdistus, kuorinta, DITELLE laitehoito, naamio, hoitovoide

 

ELEKTROPORAATIO eli Neulaton mesoterapia 109 €

alkupuhdistus, kuorinta, ihotyypin mukaisen tehoampullin imeytys, naamio, hoitovoide

 

KOSTEUTTAVA HOITO 89 €

alkupuhdistus, kuorinta, DITELLE laitehoito, naamio, hoitovoide

 

YLLÄPITOHOITO DITELLE EXPRESS Akne / Couperosa / Kosteuttava/ Kiinteyttävä mikrovirta 49€

Ylläpitohoito (vain sarjahoitoasiakkaille) pitämään yllä hoidon tuloksia. Hoitosuositus ensin viikon välein 3-5 kertaa, tämän jälkeen 1 hoito 1-2 kk välein. Alkupuhdistus, DITELLE laitehoito, naamio, hoitovoide.

 

ARPIHOITO / JUONTEIDEN TÄSMÄHOITO 49 € (Toisen hoidon yhteydessä 29 €)

Alkupuhdistus, laitehoito, hoitovoide.

 

SILMÄNYMPÄRYSIHON TAI HUULTENYMPÄRYSIHONHOITO 59 € (Toisen hoidon yhteydessä 39 €)

Alkupuhdistus, laitehoito, hoitovoide.

KAULAN IHON HOITO 65 € (Toisen hoidon yhteydessä 45 €)

Alkupuhdistus, kuorinta, laitehoito, kiinteyttävä naamio, hoitovoide

KAULAN JA DECOLLETEEN IHON HOITO 79 € (Toisen hoidon yhteydessä 59 €)

Alkupuhdistus, kuorinta, laitehoito, kiinteyttävä naamio, hoitovoide

 

DITELLE PRIIMA DELUXE - KUNINGATARHOITO 149 €

Alkupuhdistus, kuorinta, DITELLE-laitehoito silmän- tai huultenympäryksille, ihosi tarpeiden mukaan laitehoito kasvoille, decolleteen ja pään alueen hieronta, naamio kasvoille ja silmänympäryksille, hoitovoiteet

kesto noin 2h

DITELLE-hoidoilla päästään aina parhaisiin tuloksiin sarjahoidoilla.

DITELLE-laitehoidon voi myös yhdistää lähes kaikkiin meidän hoitovalikoimamme kasvohoitoihin kuten esimerkiksi

 • Timanttihiontaan
 • Ultraäänihoitoon
 • Täydelliseen kasvohoitoon

Kysy lisää kosmetologeiltamme!

SELÄNPUHDISTUS

Selän ihonpuhdistus 69€

Selän mekaaninen ihonpuhdistus, Alkupuhdistus, kuorinta ja höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja voide

Selän ultraäänipuhdistus 79€

Selän ultraäänipuhdistus sisältäen mekaanisen ihonpuhdistuksen.

SOKEROINNIT (Irina)

Brassi (naiset) ensi käynti 65 €
-jatkokäynnit 55 €
Bikini 30 €
Bikini String (syvä bikiniraja) 45 €

Sääret 35 €
Reidet 40 €
Koko jalat 69 €
Kainalot 22 €
Käsivarret 29 €
Leuka/ylähuuli 14 €
Leuka+ylähuuli 24 €
Selkä 39 €
Rinta / vatsa 35 €
Pakarat 20 €
Olkapäät 15 €
Olkavarret 20 €

Sokerointipaketit

(Ensimmäinen käynti / huolto)
Brassi+ kainalot 77 € / 69 €
Brassi + sääret 87 € / 79 €
Brassi + koko jalat 119 € / 109 €
Brassi + koko jalat + kainalot 125 € / 115 €
Brassi + koko jalat + kainalot + käsivarret 145 € / 135 €
Bikini String (syvä bikiniraja) + Koko jalat 99 €
Bikini + kainalot 45 €
Bikini + sääret 60 €
Bikini + koko jalat 85 €
Bikini + koko jalat + kainalot 99 €
Bikini + koko jalat + kainalot + käsivarret 125 €
Brassi + kainalot + sääret 95 €
Bikini + kainalot + sääret 75 €
Sääret + reidet + kainalot 80 €

HIERONNAT (Irina)

Hieronta klassinen

30 min 35 €
45 min 45 €
60 min 52 €
75 min 60 €
90 min 68 €

Kuumakivihieronta

45 min 55 €
60 min 65 €
75 min 75 €
90 min 85 €

Antiselluliittihieronta (imukuppihieronta)

45 min 65 €
60 min 75 €
75 min 85 €
90 min 95 €

Intialainen päähieronta 45 min 45 €

Kasvo-Decollete Hieronta:
45 min 39 €

Aromaterapia
60 min 60 €

90 min 70 €

Kolmen tai useamman kerran sarjakäynnit /lahjakortit etukäteen ostettuna -15%

Kynsipalvelut (Eveliina)

Uudet rakennekynnet 65 €
Rakennekynsien huolto 55 €
Uudet rakennekynnet (pitkät) 75 €
Rakennekynsien huolto (pitkät) 65 €
Rakennekynsien poisto 40 €
Geelilakkaus uudet 38 €
Geelilakkaus huolto 33 €
Geelilakkauksen poisto 20 €
Oman kynnen geelaus 43 €
Oman kynnen geelaus huolto 43 €
Oman kynnen geelaus poisto 30 €
Varpaankynsien geelaus 40 €
Varpaankynsien geelaus huolto 35 €
Varpaankynsien geelaus poisto 20 €

Ajanvaraus
045 166 8161
Avoinna sopimuksen mukaan


Studio Priima
Itäpellontie 49
20300 Turku

Tietosuoja
Maksu- ja toimitusehdot

Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Jäsen