HOIDOT

 

Kasvohoidot

Käytämme kasvohoidoissamme laadukkaita ja arvostettuja Diego dalla Palman ihonhoitotuotteita. Diego dalla Palma on italialainen ihonhoitosarja, joka yhdistää laadukkaan ja tuloksellisen ihonhoidon sekä uusimmat innovaatiot. Se tarjoaa laajan valikoiman hoitoloista saatavia kasvo- ja vartalohoitoja sekä kaikille ihotyypeille soveltuvia ihonhoitotuotteita.

Sarja hyödyntää hoidoissaan ja tuotteissaan viimeisintä teknologiaa, joka pohjautuu uraauurtavaan tutkimustyöhön. Diego dalla Palman tuotteet valmistetaan omassa tutkimuslaboratoriossa, jossa hyödynnetään konsernin yli 50 vuoden kokemusta ja tutkimustyötä sekä viimeisintä teknologiaa.

Laatusertifioitujen tuotteiden raaka-aineet ovat puhtaita, tutkittuja ja stabiileja, mikä takaa miellyttävän ja turvallisen käyttökokemuksen sekä erinomaiset tulokset ihon kotihoidolle.

Sarjan tuotteet ja hoidot pohjautuvat ainutlaatuiseen 51+3 HYALU COMPLEX- tehoaineyhdistelmään, jossa yhdistyvät useat ihoa hoitavat ainesosat; mm.20 aminohappoa, 16 vitamiinia, 3 eri ketjun hyaluronihappoa sekä lukuisa määrä muita iholle tärkeitä tehoaineita. Yhdistelmä ravitsee ja uudistaa ihoa sekä palauttaa ihon optimaalisen tasapainon.

Vuodesta 2013 saakka Diego dalla Palma on ollut osa Responsible Care-ryhmittymää, joka on kemianteollisuuden maailmanlaajuinen vapaaehtoinen aloite. Se on suuntautunut kestävän kehityksen edistämiseen, jotta saavutettu edistys ja innovointi eivät vaikuttaisi ympäristön tasapainoon.

Luovuus, hienostuneisuus ja kauneus. Nämä ovat arvot, jotka ovat tehneet italialaiset tuotteet tunnetuiksi kaikkialla maailmassa. Ja nämä ovat myös yrityksen arvot. Brändi tunnetaan nyt kaikkialla viidellä mantereella tuotteistaan ja innovatiivisuudestaan sekä helposti ymmärrettävästä kielestään.

 

SKIN MAP-kasvohoito 99 € (Minna ja Irina)

Diego dalla Palma Professionalin innovaatio!

Nykypäivän ultra-personoitu työväline, joka hyödyntää mix & match –kustomointia. Uusi lähestymistapa, joka korostaa ihonhoidon ammattilaisten ammattitaitoa, kiitos kohdistettujen vaikutusten, jotka vastaavat asiakkaiden erityistarpeisiin kasvojen eri osa-alueilla. Nopeita, näkyviä tuloksia. Jokaiselle asiakkaalle luodaan henkilökohtainen Skin Map –tuotesuositus ja myös jokaisella hoitokerralla asiakas saa ainutlaatuisen kokemuksen, joka on yksilöllisesti hänen ihonsa tarpeisiin räätälöity. Ultra yksilöity solutason biorevitalisaatio, joka on suunniteltu vastaamaan kasvojen eri osa-alueiden erityisiin tarpeisiin. Jokainen iho on yksilöllinen ja muuttuu jatkuvasti. Kauniin ja tasapainoisen ihon salaisuus on kohdistettu ja yksilöllinen ihokoodi.

IHOMME KERTOO TARINAA ELÄMÄSTÄMME

Kasvomme ovat kuin kartta, jonka eri alueet kertovat ainutlaatuisesta henkilökohtaisesta matkastamme päivästä toiseen – kuten paikallinen ihon veltostuminen, epäpuhtaudet ja pigmenttiläiskät.

Ulkonäkömme ei ole sidoksissa ainoastaan geeneihimme, vaan elämäntyylimme ja ulkoisille haittatekijöille altistuminen vaikuttaa tiettyjen geenien aktivoitumiseen ja deaktivoitumiseen. Lopputulos? Ikääntymisen merkkeihin ja kasvojen ilmeisiin liittyvä solutoiminta uudelleen ohjelmoidaan.

Tiede, joka tutkii kuinka ulkoinen ympäristö ja elämäntyyli vaikuttavat DNA:mme ilmentymiseen, ihomme ulkonäköön ja siihen kuinka se muuttuu eri osa-alueilla, kutsutaan EPIGENETIIKAKSI.

Alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihotyypin mukainen kuorinta, erityinen Skin map – hieronta, naamio, ihotyypin mukaiset tehotiivisteet ihon eri tarpeisiin sekä hoitovoide.

Hoidon kesto noin 1 tunti 15 minuuttia.

 

Vials Super active days-kasvohoito 59-79€ (Minna ja Irina)

Diego dalla Palman innovaatio. Vuodenaikojen ja elämäntyylin vaihtelut vaikuttavat ihomme terveyteen ja kauneuteen. Ilmaston, sään ja päivittäisten rutiinien vaihtelu sekä stressitason nousu voivat vaikuttaa kasvojemme ihon terveyteen ja kauneuteen aiheuttaen solujen uusiutumisen hidastumista, kuona-aineiden kerääntymistä sekä hapenpuutetta.Iho näyttää väsyneeltä ja vähemmän energiseltä, se uudistuu hitaammin ja sen oma suojauskyky ulkoisia haittatekijöitä vastaan on heikentynyt. Iho on alttiimpi ennenaikaisille juonteille, epäpuhtauksille ja pigmenttiläiskille. Näitä ongelmia hoidetaan täsmähoidoilla, jotka tehostavat ihon uusiutumista, lisäävät ihon hapenottokykykä ja sisältävät paljon kosteutta sekä antioksidantteja, jotka auttavat sopeutumaan muutokseen ja säilyttävät sen oman biorytmin äkillisissä stressitilanteissa.

Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, hieronta (vain 60 minuutin hoito), naamio, ihotyypin mukainen tehoampulli sekä hoitovoide.

Hoidon kesto noin 30 minuuttia 59€

Hoidon kesto noin 60 minuuttia 79€

 

Detox-hoito kaikille ihotyypeille 69-80 €

Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta. Hoidossa käytettävän mantelihappokuorinnan sekä raikkaan geelinaamion ansiosta ihosta tulee uudistunut ja hehkeä. 

Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, mekaaninen puhdistus (60min hoito), naamio, hoitovoide.

Hoidon kesto noin 30 minuuttia 69€

Hoidon kesto noin 60 minuuttia 80€

 

Rentouttava akupunktiohoito kasvojen ja pään alueen hieronnalla 79€ (Minna)

Akupunktio on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva ikivanha hoitomuoto. Akupunktiolla hoidetaan muun muassa lihasjännityksiä ja rauhoitetaan mieltä. Akupunktio voi myös auttaa kiputiloihin ja helpottaa käsittelemään tunnelukkoja. Hoito antaa kasvoille levollisen ilmeen ja rauhoittaa juonteita. Kokonaisvaltainen ja todella rentouttava hoito, joka vaikuttaa koko kehoon.

Hoito ei sovellu mikäli olet sairaana, olet sairastanut syövän (viisi vuotta tulisi ollut olla terveenä), mikäli sinulla on sydämentahdistin, olet kärsinyt viimeisen kahden vuoden aikana aivoverenvuodon, kärsit vakavista sydänsairauksista, olet ollut viimeisen vuoden aikana jossain suuremmassa leikkauksessa, sinulla on verenohennuslääkitys tai olet raskauden ensimmäisellä kolmanneksella.

Varauduthan rennolla vaatetuksella, neuloja laitetaan nilkkojen, päänahan ja kasvojen alueelle.

Alkupuhdistus, akupainanta ja akupunktioneulat, pään ja kasvojen alueen hieronta, hoitovoide.

Akupunktioneulat toisen kasvohoidon yhteydessä 29€

 

Ester-C-vitamiinikasvohoito 69 € (Minna ja Irina)

C-vitamiini on yksi tehokkaimmista antioksidanteista. Ester C -hoito sisältää runsaasti tehokkaasti imeytyvää C-vitamiinia ja mantelihappoa, jotka yhdessä aktivoivat ihon toimintaa. Ehkäisee juonteiden ja ryppyjen syntyä sekä ihon pigmenttimuutoksia. Iho säilyttää elastisuutensa ja elinvoimaisen kimmoisuutensa. Kirkastaa ja tasoittaa ihoan sävyä.

Alkupuhdistus, riisisilkkikuorinta, tehokkaasti kirkastava mantelihappokuorinta (valitaan ihotyypin mukaan), hieronta, naamio, hoitovoiteet.
Hoidon kesto 1 tunti 15 minuuttia.

 

Nuorisoihonpuhdistus (alle 18v) 54 € (Minna ja Irina)

Nuoren iholle tarkoitettu täydellinen kasvohoito. Hoitoon kuuluu myös ihoanalyysi ja vinkit nuoren ihon kotihoitoon.

Alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, ihotyypin mukaan kevyt hieronta (tulehtuneelle iholle ei tehdä), naamio, hoitovoiteet.

Hoidon kesto 1 tunti.

 

Timanttihionta 79 € (Minna ja Irina)

Timanttihionta perustuu siihen, että ihoa käsitellään erilaisilla hoitopäillä, jotka alipaineen avulla nostavat ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaavat kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Se on siis mekaanisesti kuoriva laite. Koska alipaine on säädettävä ja hoitopäät valittavissa eri karheusasteen mukaan, voidaan laitteella tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat herkemmällekin iholle. Hoitoa ei suositella erityisen couperosaiselle tai herkälle iholle.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla, joka katsotaan paikan päällä ihotyypin mukaan.

Kenelle sopii:
– harmaa, väsynyt iho
– laajentuneet ihohuokoset ja aknearvet -tupakoitsijan iholle täydellinen kirkastaja -juonteet
– pigmenttimuutokset

Hoitoa ei voida tehdä:
– psoriasis
– akne, jossa märkiviä näppyjä tai tulehdustila -luomet
– roaccutan-lääkitys
– kemiallisen kuorinnan jälkeen
– jos muita kasvojen alueen ihosairauksia

Alkupuhdistus, timanttihionta, tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, naamio, hoitovoiteet.
Hoidon kesto 1 tunti.

 

Täydellinen kasvohoito 79 € (Minna ja Irina)

Perinteinen kasvohoito joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoitotuotteet valitaan ihotyypin mukaisesti.

Alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, tarvittaessa mekaaninen ihonpuhdistus, pitkä hieronta, naamio, hoitovoiteet.
Hoidon kesto 1 tunti 15 minuuttia.

 

Ultraäänikasvohoito 89 € (Minna ja Irina)

Ultraäänikasvohoidossa tehdään ihon perusteellinen puhdistus ultraääntä apuna käyttäen. Kasvohoidossa käytettävän laitteen ultraäänihoitopään sisällä olevat kiteet värästelevät sähkön vaikutuksesta ja tuottavat näin ultraääntä. Tämä saa hoitopään metallisen osan värähtelemään 28 000 kertaa sekunnissa. Nopea värähtely saa aikaan paineaallon, joka etenee kudoksessa. Tällä hoidolla voidaan uudistaa, kuoria ja syväpuhdistaa ihoa perusteellisesti sekä kivuttomasti, jättäen ihon ihanan pehmeäksi.

Huomio! Mikään ultraäänikuorintalaite ei johda iholle ultraääntä, vaan vaikutus perustuu mekaaniseen värinään.
Kaikki korut kannattaa poistaa kasvojen alueelta hoidon ajaksi.

Hoidon vaikutukset:

– ihon syväpuhdistaminen, ei vahingoita ihoa eikä aiheuta muita ei-toivottuja sivuvaikutuksia
– ihon hapensaannin lisääntyminen
– dermiksen (verinahka, epidermiksen eli orvaskedestä seuraava ihokerros) kunnon parantaminen syvällisen hieronnan ja verenkierron aktivoimisen johdosta
– aktiivisten aineiden imeyttäminen
– aineenvaihdunnan ja mikroverenkierron vilkastuttaminen
– kollageeni- ja elastaanisäikeiden joustavuuden parantaminen ja vahvistaminen -fibroblastisolujen toiminnan aktivoiminen ja niille energian antaminen (kollageenin ja elastiinin muodostus paranee-kiinteyttää ihoa ja tasoittaa juonteita)
– vaalentaa maksaläiskiä ja pigmenttimuutoksia
– vaalentaa arpia

Hoitoa ei voida tehdä jos sinulla on:

– epilepsia

– verenkiertohäiriöt

– tuberkuloosi

– olet raskaana

– vetistävä luomi hoidettavalla alueella, luomi- ja ihomuutokset, tulehdukset tai haavat hoidettavalla alueella

– suuret ihonalaiset metalliosat

– sydämen vajaatoiminta tai sydämentahdistin, syöpä

– täyteaineet kasvojen alueella

 

Tuloksia saadaan jo yhdellä hoitokerralla. Iho on selvästi raikkaampi, tasaisempi ja terveen näköinen. Parhaat tulokset saadaan kuitenkin sarjahoitona.

Hoidon kesto noin 1,5 tuntia.

 

Kosteuttava ja kiinteyttävä silmänympäryshoito 37 € (Minna)

Todella tehokas silmänympäryshoito, joka kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti ultraääntä hyödyntäen. Poistaa turvotusta ja tasoittaa pintajuonteita. Voidaan tehdä yksinään tai yhdistää mihin tahansa kasvohoitoon (mesolift-hoidossa oma silmänympäryskäsittely on jo sisällytetty hoitoon).

Hoidon kesto 30 minuuttia.

 

X-foliate Hedelmähappohoito Classic 57 € (Minna ja Irina)

Ihoa todella tehokkaasti kirkastava kasvohoito. Happokuorinta poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa ja auttaa ihoa uudistumaan tehokkaasti. Happokuorinnan ansiosta iho vastaanottaa paremmin aktiiviset tehoaineet. Iho on hoidon jälkeen kirkas ja kuulas. Sopii myös ennen juhlia!

Hoito sopii kaikille ihotyypeille; samealle ja elottomalle iholle, laajentuneille ihohuokosille, couperosaiholle, pigmenttimuutoksille, akneiholle ja epäpuhtaalle iholle, aknearville,  ikääntyneelle ja aikuiselle iholle, ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja ihon pinnallisiin juonteisiin.

Hoito suositellaan ottamaan sarjana 3-5 kertaa.

Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen hedelmähappokuorinta, naamio, seerumi ja hoitovoide.

Huomio! Hoitoa ei voida tehdä, mikäli sairastat syöpää, hoidettavalla alueella on tulehdus, olet käyttänyt viimeisen kuukauden aikana antibiootteja, isotretinoiinilääkityksen tai steroideja. Muita kontraindikaatioita ovat aktiivinen rosacea, aktiivinenbakteeri-, virus- tai sieni-infektio, diabetes, HIV / AIDS, Ehlers-Danlosin syndrooma ihon keloiditaipumus, aktiivinen huuliherpes, laserhoito tai kirurginen toimenpide hoidettavalla alueella (2kk), ihosyöpä hoidettavalla alueella tai jos olet saanut sädehoitoa tai allergia jollekkin hoidossa käytettävälle ainesosalle. Hoitoa ei voida myöskään tehdä jos olet vastikään polttanut kasvojesi ihon auringossa.

Iho voi punoitella hetken hoidon jälkeen ja tuntua kiristävältä. Kosteuta ihoa kotona kosmetologin ohjeiden mukaan ja käytä suojakertoimia . Älä kuori ihoa seuraavaan 10-14 päivään. Pieni hilseily on normaalia ihon uudistumisessa. Hilseilevää ihoa ei saa repiä pois. Vältä hoidon jälkeen saunomista ja hikoilua 24h.

 

X-foliate Hedelmähappohoito Plus 67 € (Minna ja Irina)

Ihoa todella tehokkaasti kirkastava kasvohoito. Happokuorinta poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa ja auttaa ihoa uudistumaan tehokkaasti. Happokuorinnan ansiosta iho vastaanottaa paremmin aktiiviset tehoaineet. Iho on hoidon jälkeen kirkas ja kuulas. Sopii myös ennen juhlia!

Hoito sopii kaikille ihotyypeille; samealle ja elottomalle iholle, laajentuneille ihohuokosille, couperosaiholle, pigmenttimuutoksille, akneiholle ja epäpuhtaalle iholle, aknearville,  ikääntyneelle ja aikuiselle iholle, ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja ihon pinnallisiin juonteisiin.

Hoito suositellaan ottamaan sarjana 3-5 kertaa.

Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen hedelmähappokuorinta, naamio, mekaaninen puhdistus tai hieronta sekä seerumi ja loppuvoide.

Huomio! Hoitoa ei voida tehdä, mikäli sairastat syöpää, hoidettavalla alueella on tulehdus, olet käyttänyt viimeisen kuukauden aikana antibiootteja, isotretinoiinilääkityksen tai steroideja. Muita kontraindikaatioita ovat aktiivinen rosacea, aktiivinenbakteeri-, virus- tai sieni-infektio, diabetes, HIV / AIDS, Ehlers-Danlosin syndrooma ihon keloiditaipumus, aktiivinen huuliherpes, laserhoito tai kirurginen toimenpide hoidettavalla alueella (2kk), ihosyöpä hoidettavalla alueella tai jos olet saanut sädehoitoa tai allergia jollekkin hoidossa käytettävälle ainesosalle. Hoitoa ei voida myöskään tehdä jos olet vastikään polttanut kasvojesi ihon auringossa.

Iho voi punoitella hetken hoidon jälkeen ja tuntua kiristävältä. Kosteuta ihoa kotona kosmetologin ohjeiden mukaan ja käytä suojakertoimia . Älä kuori ihoa seuraavaan 10-14 päivään. Pieni hilseily on normaalia ihon uudistumisessa. Hilseilevää ihoa ei saa repiä pois. Vältä hoidon jälkeen saunomista ja hikoilua 24h.

X-foliate Hedelmähappohoito Priima 77 € (Minna ja Irina)

Ihoa todella tehokkaasti kirkastava kasvohoito. Happokuorinta poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa ja auttaa ihoa uudistumaan tehokkaasti. Happokuorinnan ansiosta iho vastaanottaa paremmin aktiiviset tehoaineet. Iho on hoidon jälkeen kirkas ja kuulas. Sopii myös ennen juhlia!

Hoito sopii kaikille ihotyypeille; samealle ja elottomalle iholle, laajentuneille ihohuokosille, couperosaiholle, pigmenttimuutoksille, akneiholle ja epäpuhtaalle iholle, aknearville,  ikääntyneelle ja aikuiselle iholle, ennaltaehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja ihon pinnallisiin juonteisiin.

Hoito suositellaan ottamaan sarjana 3-5 kertaa.

Alkupuhdistus, ihotyypin mukainen hedelmähappokuorinta, hieronta ja naamio kasvoille ja decolleteelle, seerumi ja loppuvoide.

 

Huomio! Hoitoa ei voida tehdä, mikäli sairastat syöpää, hoidettavalla alueella on tulehdus, olet käyttänyt viimeisen kuukauden aikana antibiootteja, isotretinoiinilääkityksen tai steroideja. Muita kontraindikaatioita ovat aktiivinen rosacea, aktiivinenbakteeri-, virus- tai sieni-infektio, diabetes, HIV / AIDS, Ehlers-Danlosin syndrooma ihon keloiditaipumus, aktiivinen huuliherpes, laserhoito tai kirurginen toimenpide hoidettavalla alueella (2kk), ihosyöpä hoidettavalla alueella tai jos olet saanut sädehoitoa tai allergia jollekkin hoidossa käytettävälle ainesosalle. Hoitoa ei voida myöskään tehdä jos olet vastikään polttanut kasvojesi ihon auringossa.

Iho voi punoitella hetken hoidon jälkeen ja tuntua kiristävältä. Kosteuta ihoa kotona kosmetologin ohjeiden mukaan ja käytä suojakertoimia . Älä kuori ihoa seuraavaan 10-14 päivään. Pieni hilseily on normaalia ihon uudistumisessa. Hilseilevää ihoa ei saa repiä pois. Vältä hoidon jälkeen saunomista ja hikoilua 24h.

 

 

Btb13 Micro-meso therapy Mikroneulaushoito (Minna ja Irina)

Suomalainen tutkijaryhmä on kehittänyt BTB13TM-yhdisteen. Se pohjautuu monivaikutteiseen ja ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan ja on tieteellinen läpimurto, jonka avulla voidaan auttaa aktivoimaan passivoituneita kantasoluja. BTB13 TM -yhdiste aktivoi heikosti toimivia kantasoluja oroottihapon avulla. Samalla se auttaa korjaamaan kantasolujen energiaaineenvaihdunnan häiriötä, joista mm. monet iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit johtuvat. BTB13 TM -yhdisteen tuotekehityksestä ja siihen perustuvasta tutkimuksesta on vastannut tutkija ja sairaalakemisti Simo Rasi yhdessä oululaisen tutkijaryhmän kanssa. Tutkimukset käynnistyivät jo 2000-luvun alussa ja Suomen patentti myönnettiin 2003. Hyödyllisyysmallisuoja myönnettiin 2013 (Patentti- ja Rekisterihallitus, lupa 9865). BTB13 TM on laajasti patentoitu yhdiste, jolla on menetelmäsuoja L-karnitiinin ja oroottihapon optimaalisesta yhdistämisestä niin, että se aktivoi kantasolujen jakaantumista ihosoluiksi. BTB13-yhdisteen kantasoluja suojaava ja aktivoiva vaikutus on osoitettu ihmisen kantasoluilla Simo Rasin tutkijaryhmän kantasolukokeissa.

Mitä ainutlaatuinen BTB13 ihonhoito on?

– Energisoi ihosoluja

– Puhdistaa ihosoluja

– Aktivoi ihosolujen uusiutumista

– Vahvistaa ihoa

– Suojaa ihosoluja vapailta radikaaleilta

– Bioaktiivisia ravintoaineita ihosoluille

Mihin BTB13 auttaa / käytetään?

– Pro-Age

– Rasvainen iho

– Epäpuhdas iho

– Kuiva iho

– Atooppinen iho

– Herkkä iho

– Couperosa

– Ohut iho

– Ärtynyt iho

– Akne

– Hormonaaliset näpyt

– Ruusufinni

– Arvet (ehkäisy ja hoito)

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla tuhansia mikrokanavia ihoon, joiden kautta saadaan imeytettyä täytelöittävää ja kosteuttavaa hyaluronihappoa sekä aktivoitua solutoimintaa. Käsittely stimuloi myös ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mikroneulaus sopii kaikille, jotka haluavat vaikuttaa ihonsa rakenteeseen, väriin ja kimmoisuuteen. Menetelmällä voidaan hoitaa mm. juonteita ja ryppyjä, löystynyttä ihoa, laajentuneita ihohuokosia, arpia ja pigmenttimuutoksia. Hoito uudistaa ihoa tehokkaasti.

Huomioithan, että hoitoa ei voida tehdä mikäli sinulla on tai on ollut lähiaikoina:

– roaccutan-, isotretinoiini- tai a-vitamiinilääkitys/kuuri -neurodermatiitti
– psoriasis
– tulehtunut iho tai muuttunut ihomuutos
– alhainen vastustuskyky
– yliherkkä tai todella ohut iho
– kortisonilääkitys
– tuoreet täyteainehoidot kasvoilla tai kirurgiset toimenpiteet

Hoidon jälkeen tulisi auringonottoa välttää noin kaksi viikkoa ja pitää iho hyvin kosteutettuna. Lisää hoito-ohjeita saat kosmetologiltasi.

 

Kasvot ja kaulan alue 155 € (sarjahoidot 140€ / kerta)

Hoidon kesto 1 tunti

 

Kasvot ja kaulan alue 200 € (sarjahoidot 185€ / kerta)

Hoidon kesto 1 tunti 15 minuuttia

Parhaat tulokset saavutetaan aina sarjahoidolla, vaikkakin jo heti hoidon jälkeen tuloksia on selkeästi näkyvissä. Pieni punoitus hoidon jälkeen on normaalia, mutta iho rauhoittuu usein pian jo hoidon jälkeen. Sarjahoidot voidaan tehdä 3-10 kertaa kuukauden välein.

 

Selän ihonpuhdistus 69€

Selän mekaaninen ihonpuhdistus, Alkupuhdistus, kuorinta ja höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja voide

 

Selän ultraäänipuhdistus 79€

Selän ultraäänipuhdistus sisältäen mekaanisen ihonpuhdistuksen.

 

Sokeroinnit (Irina)

Brassi (naiset) ensi käynti 65 €

-jatkokäynnit 55 €

Bikini 29 €

Sääret 35 €

Reidet 35 €

Koko jalat 65 €

Kainalot 20 €

Käsivarret 29 €

Leuka/ylähuuli 12 € (muun palvelun yhteydessä 10€)

Leuka+ylähuuli 24€ (muun palvelun yhteydessä 18 €)

Selkä 39 €

Rinta / vatsa 35 €

Pakarat 20 €

Olkapäät 15 €

Olkavarret 20 €

 

Sokerointipaketit

(Ensimmäinen brassikäynti / huolto)

Brassi+ kainalot  75 € / 69€

Brassi + sääret 85€ / 79 €

Brassi + koko jalat 115 € / 105 €

Brassi + koko jalat + kainalot 125 € / 115 €

Brassi + koko jalat + kainalot + käsivarret 145 € / 135 €

Bikini + kainalot 45€

Bikini + sääret 60 €

Bikini + koko jalat 85 €

Bikini + koko jalat + kainalot 99€

Bikini + koko jalat + kainalot + käsivarret 125 €

Brassi + kainalot + sääret 95 €

Bikini + kainalot + sääret 65 €

Sääret + reidet + kainalot 75 €

 

Hieronta (Irina)

Intialainen päähieronta

45 min 39 €

 

Hieronta klassinen

30 min 29€

45 min 39 €

60 min 45€

75 min 50€

90 min 59 €

 

Kuumakivihieronta

30 min 35 €

45 min 45 €

60 min 60 €

75 min 75 €

90 min 90 €

 

Antiselluliittihieronta (imukuppihieronta)

30 min 35 €

45 min 45 €

60 min 60 €

75 min 75 €

90 min 90 €

 

Aromaterapia 

60 min 50 €

90 min 60 €

Kysy myös edullisia sarjakorttejamme! 

 

Kynsipalvelut (Eveliina)

 

Uudet rakennekynnet 65 €

Rakennekynsien huolto 55 €

Uudet rakennekynnet (pitkät) 75 €

Rakennekynsien huolto (pitkät) 65 € 

Rakennekynsien poisto 40 €

Geelilakkaus uudet 35 €

Geelilakkaus huolto 30 €

Geelilakkauksen poisto 20 €

Oman kynnen geelaus 45 €

Oman kynnen geelaus huolto 40 €

Oman kynnen geelaus poisto 30 €

Varpaankynsien geelaus 40 €

Varpaankynsien geelaus huolto 35 €

Varpaankynsien geelaus poisto 20 €