KESTOPIGMENTOINTIKÄSITTELYT (Minna ja Irina)

Huomio! Emme tee vanhojen pigmentointien korjauksia, ellei vanhat pigmentoinnit ole vähintään 50% hävinneet iholta. Mikäli et ole varma vanhoista pigmentoinneistasi, ota rohkeasti yhteyttä! Vanhojen pigmentointien vahvistukseen ja korjaukseen liittyy aina allergisen reaktion riskit, myös pigmenttien yhteen sopimattomuus on mahdollista. Vanhoja pigmentointeja korjatessa vanhaa pigmentointia ei poisteta, vaan ihoon viedään uutta väripigmenttiä jolloin värimuutoksia ei voida sulkea pois, eikä kestävyydelle tai häipymiselle voida antaa takuuta. Tarjolla on myös Color-X- kestopigmentoinnin poisto- sekä NaCL-liuotuskäsittelyt vaalennukseen / poistoon (Minna).  Aikaa varatessasi Sinun tulee mainita mikäli iholla on vanhat pigmentoinnit, tekijällä on oikeus kieltäytyä tekemästä pigmentointikäsittelyä mikäli et ole asiasta maininnut aikaa varatessasi. Tekijällä on myös oikeus veloittaa menetetystä ajasta maksu 150 €.

Otathan huomioon, että kestopigmentoinnit pysyvät aina iholla useita vuosia, ja niiden ulkonäkö myös muuttuu vuosien saatossa, mikäli pigmentointeja ei ylläpidetä. Myös ihon oma kunto vaikuttaa oleellisesti pigmentointien elinkaareen. Rasvoittuvalla iholla pigmentointi pysyy yleensä vähemmän aikaa, kuin kuivalla ihotyypillä. Kulmien kestopigmentointiin löytyy erilaisia tekniikoita; karvatekniikka eli 3D, shadow- tai powder- eli meikattu puuterilook . Combobrows-tekniikassa yhdistetään näitä kahta tekniikkaa. Parhaiten aikaa kestää shadow-tai powdertekniikka, joka kuluu iholta tasaisemmin kuin karvatekniikka. 

Huomioithan myös, että mikäli et ole Studio Priiman kestopigmentointiasiakas, et voi varata pelkkää vahvistusta, vaan ainoastaan uudet pigmentoinnit. Ennen ajan varaamista TUTUSTU kotihoito-ohjeistukseen ( löytyy navigointivalikosta kohdasta kotihoito-ohjeet). 

EMME TEE KESTOPIGMENTOINTIKÄSITTELYJÄ ALLE 18-VUOTIAILLE.

VOIT MAKSAA UUDET KESTOPIGMENTOINNIT KAHDESSA OSASSA.

Kestopigmentointia / microbladingkäsittelyä ei voida tehdä mikäli Sinulla on joku seuraavista :

-puudutusaineallergia (anafylaktinen reaktio)

-diabetes (lääkäri antaa yleensä luvan pigmentointiin mikäli asiakkaalla on tablettihoitoinen lääkitys)

-verenvuototauti/hyytymishäiriö

-verenohennuslääkitys (marevan, varfarin)

-luovutat usein verta (verenluovuttajaksi kelpuutetaan pigmentoinnin jälkeen vasta 12 kk päästä)

-täyteaineet huulissa tai kasvoissa, pigmentoinnit voidaan laittaa noin 6 kk täyteainehoidon jälkeen

-kova flunssa, kuume tai tulehdustila

-aktiivinen herpes

-laskimolaajentumat huulissa- ei voidaa tehdä huulten rajausta

-kortisonivalmisteet sisäisesti otettuna (esim.reuma)

-antitromoottiset lääkkeet – asa-lääkitys (asetyylisalisyylihappo)- ohentaa verta ja vaikuuttaa punasoluihin

-allergiat, atopia, ruusufinni, akne, taliköhnäihottuma, ihon alainen tukkeuma, kipu tai häiriintynyt toiminta tehtävällä ihoalueella

-silmäluomien sairaudet (näärännäppy, luomen reunan tulehdus)

-sydänsairaudet, rytmihäiriö (puudutusaine voi lisätä rytmihäiriötä)

-aineenvaihduntasairaus

-molluskat ja ihomuutokset luomella

-raskaus, imetys

-syöpähoidot

Rinnan ja arpien pigmentointi: Pigmentoitavan alueen tulee olla vähintään 6 kk parantunut ja kaikki korjaustoimenpiteet tulee olla tehtynä. Sytostaattihoitojen loppumisesta tulee olla kulunut myös 6 kk.  Rinnan pigmentointi vaatii aina vähintään kaksi käsittelyä. Kysy lisää Minnalta minna@studiopriima.com

Mikäli olet epävarma jonkin lääkityksesi tai terveyteesi liittyvän asian suhteen, konsultoi aina ensin lääkäriäsi. Kaikki lääkitykset voivat lähtökohtaisesti vaikuttaa pysyvyyteen (esim. thyroxin).

 

MINNAN HINNASTO:

Kulmat 3D-karvatekniikka 420 €

Kulmat Shadow-tekniikka 380€

Kulmat 3D+shadow 450€

Eyeliner ylärajaus 320€

Eyeliner ylärajaus + tyvitäyttö 350 €

Eyeliner ylä- ja alarajaus 360€

Eyeliner sumutekniikka 550€

Huulten 3D-rajaus 400€

Kauneuspilkku 65€

Hoidolliset pigmentoinnit (mamillatatuaatio, arpi) ja Derma SR8-arpihoidot 150€ / tunti (minimiveloitus 79€)

Lisäkäsittelyt/ vahvistukset 165€ / alue / kerta

Lisäneula +30 € (esim.combobrows vahvistus)

Hoitovoide Grazia creme 10 €

  

IRINAN HINNASTO:

Kulmat shadow-tekniikka 200 €

Eyeliner tyvitäyttö 150 €

Huulet akvarellitekniikka 200 €

 

Hinnat sisältävät kaksi käsittelyä sekä hoitovoiteen.

 

MICROBLADING

 

Microblading sis.vahvistuksen 320€

Touchup (3-6 kk kuluttua) 90€

Touchup (6-12 kk kuluttua) 130€

Touchup yli 12 kk 180€

Shading 80€

 

COLOR-X KESTOPIGMENTOINNIN POISTOKÄSITTELY

HUOMIO! Varaa aina ensin konsultaatiokäynti 15 min (maksuton).

 

Swiss Colorin oma Color X takaa nopeamman poisto-menetelmän, kuin laser poistaminen. Myös kustannuksia voidaan vähentää huomattavasti. Toinen etu on, että itse hoitokertoja on paljon vähemmän ja väripigmentit voidaan poistaa kudoksesta kokonaan.Lisäksi menetelmämme on hellävaraisempi iholle. Eikä pigmenttien hajotessa kehon lymfa järjestelmään joudu pigmenttien haitallisia ainesosia. Itse hoitotoimenpide on myös vähemmän kivuliaampi, kuin laser.

Hoitojen määrä riippuu väripigmenttien tiheydestä ihossa. Mitä useammin esimerkiksi kulmakarvoja on pigmentoitu, sitä useamman poisto-toimenpiteen ne vaativat. Sillä ei ole merkitystä, mitä pigmenttiä (tuotemerkki, värisävy) on käytetty ja kuinka vanhat pigmentoinnit ovat kyseessä.

Hoito on patentoitu kestopigmentointien ja microbladingkulmien poisto-menettely, joka pystyy poistamaan kaikenlaisia muotoja ja värejä. Se perustuu fysiologiseen maitohappoon, jota elimistömme tuottaa luonnollisesti kipeissä lihaksissamme ja se haihtuu ilman jäämiä aineenvaihduntaamme. Yleensä hoito aiheuttaa vähemmän kipua, kuin itse kestopigmentointi tai microblading.

Ihon pintakerros (orvaskesi) mikroneulataan noin vajaa 1mm syvyyteen. Color-X-poistoneste / NaCl aiheuttaa makrofagi soluissa reaktion ja elismistölle vieras väriaine pääsee poistumaan kudoksesta.

Myöhemmin iholle muodostuu rupi, se kovettuu ja lopulta putoaa pois. Paranemisen kesto vaihtelee henkilöiden välillä ja riippuu ihotyypistä, ihon kunnosta ja immuunijärjestelmästä. Yleensä välillä 6-12viikkoa. Punoitus käsitellyllä alueella voi kestää huomattavasti kauemmin ihmisillä, joiden haavat toipuvat huonommin tai he eivät noudata jälkihoito-ohjeistusta.

Suosittelemme käsiteltyjen alueiden hoitoa arpivoiteella ruven irtoamisen jälkeen. Tällä voi nopeuttaa ihon paranemista. Liian nopeasti peräikkäin toteutetut hoitotoimenpiteet lisäävät arpikudoksen riskiä joten ihon on ehdottoman tärkeä antaa palautua toimenpiteen jälkeen. Color X -teknikko antaa asiakkaalle noin arvion parantumisen kestosta. Se on yleensä kuitenkin enemmän, kuin 8viikkoa.

Periaatteessa jokaiset kulmat voidaan hoitaa; kuitenkin todennäköisyys arpeutumiseen kasvaa, jos pigmentoinnit tai microbladingit ollaan tehty liaan syvälle ja Color X poistossa mennään samaan syvyyteen. Tällöin on parempi tehdä pinnallisempi käsittely jolloin kudokseen saattaa jäädä vielä väripigmenttiä syvempiin kerroksiin ja se näkyy kevyenä varjona ihon läpi kirkkaassa valossa.

 

NaCl-Liotus

 

Kestopigmentoinnitkin voivat mennä pieleen, niistä tulee liian tummat, väärän muotoiset tai epäsymmetriset. Usein syy on tekijän ammattitaidon puutteesta josta asiakas maksaa kovan hinnan.

Kestopigmennoinnit pysyvät ihossa kauniina 2-5 vuotta ja haalistuvat pikkuhiljaa ihon uusiutumisen myötä sekä imunesteiden “huudellessa” pigmentointiväriä. Kestopigmentointivärit ovat vesiliukoisia ja tätä ominaisuutta käytämme hyväksi tässä poistomenetelmässä. Tarkoitus on siis nopeuttaa ihon normaalia prosessia käsitellä pigmentointi väri pois ihosta.

NaCl liotus on näistä kahdesta poisto-menetelmästä hellävaraisempi. Se ei jätä ihoon toimenpiteen jälkeen juuri minkäänlaisia jälkiä. Siitä ei muodostu rupea, vain kevyt hilseily tapahtuu ihon pinnalla sen uusiutuessa.

NaCl liotus ei myöskään siis ole yhtä tehokas, kuin Color X vaan toimenpiteitä tarvitaan useita 5-10 kertaa jolloin koko hoitoprosessi venyy noin vuoden mittaiseksi riippuen siis halustusta lopputuloksesta.

 

 

Color X tai Color X light

Kulmakarvat 149€ 

Pieni alue 119€ 

Käsittelyä ei voida tehdä huulille eikä eyeliner-pigmentoinneille.

 

NaCl Liotus (kevyt menetelmä)

Kulmakarvat tai huulet 129€ 

Eyeliner tai pieni alue 99€ 

 

 

 

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä puhelimitse väh. 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta perimme 100 % hoidon hinnasta.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.