Kestopigmentoinnit ja microblading

KESTOPIGMENTOINTIKÄSITTELYT (Minna ja Irina)

Huomio! Emme tee vanhojen pigmentointien korjauksia, ellei vanhat pigmentoinnit ole vähintään 50% hävinneet iholta. Mikäli et ole varma vanhoista pigmentoinneistasi, ota rohkeasti yhteyttä! Vanhojen pigmentointien vahvistukseen ja korjaukseen liittyy aina allergisen reaktion riskit, myös pigmenttien yhteen sopimattomuus on mahdollista. Vanhoja pigmentointeja korjatessa vanhaa pigmentointia ei poisteta, vaan ihoon viedään uutta väripigmenttiä jolloin värimuutoksia ei voida sulkea pois, eikä kestävyydelle tai häipymiselle voida antaa takuuta. Tarjolla on myös Color-X- kestopigmentoinnin poisto- sekä NaCL-liuotuskäsittelyt vaalennukseen / poistoon (Minna).  Aikaa varatessasi Sinun tulee mainita mikäli iholla on vanhat pigmentoinnit, tekijällä on oikeus kieltäytyä tekemästä pigmentointikäsittelyä mikäli et ole asiasta maininnut aikaa varatessasi. Tekijällä on myös oikeus veloittaa menetetystä ajasta maksu 150 €.

Otathan huomioon, että kestopigmentoinnit pysyvät aina iholla useita vuosia, ja niiden ulkonäkö myös muuttuu vuosien saatossa, mikäli pigmentointeja ei ylläpidetä. Myös ihon oma kunto vaikuttaa oleellisesti pigmentointien elinkaareen. Rasvoittuvalla iholla pigmentointi pysyy yleensä vähemmän aikaa, kuin kuivalla ihotyypillä. Tupakoivan iho muuttaa väriä herkästi harmaan suuntaan. Myös ihon uusiutumisvauhti vaikuttaa pysyvyyteen; nuoren iholla pigmentointi kuluu nopeammin kuin iäkkäämmällä iholla. Aurinko, hikoilu, urheilu, kaikki nämä seikat vaikuttavat kulmien pysyvyyteen. Kulmien kestopigmentointiin löytyy erilaisia tekniikoita; karvatekniikka eli 3D, shadow- tai powder- eli meikattu puuterilook . Combobrows-tekniikassa yhdistetään näitä kahta tekniikkaa. Parhaiten aikaa kestää shadow-tai powdertekniikka, joka kuluu iholta tasaisemmin kuin karvatekniikka.

Lue lisää eri tekniikoista

Microblading

Ohuella veitsimäisellä työkalulla iholle tehdään pieniä ”viiltoja”, johon väri hierotaan.  Manuaalitekniikka, eli microblading-kulmia ei tehdä kestopigmentointikoneella. Lopputulos on erittäin luonnollinen ja muistuttaa omia kulmakarvoja. Ei sovellu henkilölle, jolla on rasvainen iho. Parhaiten sopii alle 40-vuotiaille. Freesausta suositellaan 6-12kk välein.

Microblading + browshading

Kulmat toteutetaan samoin kuin microblading-tekniikassa, mutta karvojen väliin tehdään kevyttä puuterimaista väritystä. Lopputulos on meikatumpi. Sopii erittäin hyvin henkilöille, joilla omat kulmat hieman harventuneet. Shading tehdään lopuksi kestopigmentointikoneella ja lopputulos on kevyt, hieman ehostetumpi  kuin pelkässä microblading-tekniikassa.

3D-tekniikka eli karvatekniikka

Karvatekniikkapigmentointi, joka toteutetaan kokonaan kestopigmentointilaitteella. Tällä tekniikalla tehdään ns.kestävämpi versio microbladingistä. Karvatekniikka kuluu iholta epätasaisimmin ja kulmiin saattaa tulla ”koloja”, joista väri on kulunut ensimmäisenä pois. Ei suositella rasvoittuvalle iholle. Freesausta suositellaan noin vuoden välein.

Powdertekniikka

Kestää parhaiten aikaa ja kuluu tasaisemmin pois. Sopii myös rasvoittuvalle iholle ja hellävaraisen tekniikan vuoksi myös iäkkäälle iholle.

Freesausta suositellaan 1,5-2 vuoden välein.

Priima suosittelee!

Shadow -tekniikka

Tällä tekniikalla saadaan aikaan meikattu ja jopa intensiivinen lopputulos. Paras tekniikka vanhojen pigmentointien peittoon powder-tekniikan lisäksi (riippuu miten tumma väri on pohjalla). Freesausta suositellaan 1-2 vuoden välein.

Combobrows

Tekniikalla, jossa yhdistyy karvatekniikka sekä puuteritekniikka.

Voidaan toteuttaa kahdella tapaa; tehdään kokonaan karvatekniikka pohjalle ja karvojen väliin pigmentoidaan puuteria, tai tehdään kulmien alkupäähän /aukkopaikkoihin karvaa ja muuten toteutetaan puuterilla. Freesausta suositellaan 1-1,5 vuoden välein.

Otathan huomioon, että kestopigmentoinnit pysyvät aina iholla useita vuosia, ja niiden ulkonäkö myös muuttuu vuosien saatossa, mikäli pigmentointeja ei ylläpidetä. Myös ihon oma kunto vaikuttaa oleellisesti pigmentointien elinkaareen. Rasvoittuvalla iholla pigmentointi pysyy yleensä vähemmän aikaa, kuin kuivalla ihotyypillä. Tupakoivan iho muuttaa väriä herkästi harmaan suuntaan. Myös ihon uusiutumisvauhti vaikuttaa pysyvyyteen; nuoren iholla pigmentointi kuluu nopeammin kuin iäkkäämmällä iholla. Aurinko, hikoilu, urheilu, kaikki nämä seikat vaikuttavat kulmien pysyvyyteen.

Käytössämme on laadukkaat Swiss Color pigmentit.

Huomioithan myös, että mikäli et ole Studio Priiman kestopigmentointiasiakas, et voi varata pelkkää vahvistusta, vaan ainoastaan uudet pigmentoinnit. Ennen ajan varaamista TUTUSTU kotihoito-ohjeistukseen ( löytyy navigointivalikosta kohdasta kotihoito-ohjeet). 

EMME TEE KESTOPIGMENTOINTIKÄSITTELYJÄ ALLE 18-VUOTIAILLE.

VOIT MAKSAA UUDET KESTOPIGMENTOINNIT KAHDESSA OSASSA.

Lue lisää rinnan alueen pigmentoinnista

Minnan palveluista löytyy myös rinnan alueen pigmentointi. Mamillatatuaatio on tärkeä osa modernia rintarekonstruktiota. Sen tarkoitus on viimeistellä rintasyöpää sairastaneen uusiorakennettu rinta luonnollisen näköiseksi. Mamillatatuaation tavoitteena on tasapainottaa ulkoista kokonaiskuvaa. Hoidollinen pigmentointi ei ole pelkästään kosmeettinen, vaan se vaikuttaa myös potilaan minäkuvaan kohentavasti.

Mamillatatuaatio käsittää nännin ja nännipihan tatuoimisen, joka jäljittelee toisessa rinnassa mahdollisesti olemassa olevaa omaa nänniä ja nännipihaa. Nännipihan alueelle voidaan tehdä erilaisia korjausleikkauksia, kuten nännipihojen pienentäminen. Leikkaukset jättävät erilaisia arpia ja mahdollisesti epäsymmetriaa. Tällaisissa tilanteissa hoidollisella pigmentoinnilla saadaan aikaan suuri muutos parempaan. Rintatatuointi voidaan tehdä siinä vaiheessa, kun kaikki viimeisteltävät korjaustoimenpiteet on tehty ja arvet ovat parantuneet.

Rintatatuointi vaatii 2-3 vastaanottokäyntiä, joiden suositeltava aikaväli on noin 4-6 viikkoa. Ihon uusiutumisen myötä rintatatuointi haalistuu. Kohennus voi olla tarpeen aina noin 3-6 vuoden välein. Ihon uusiutumisprosessi on hyvin yksilökohtaista, joten tarkkaa aikajanaa on vaikea määrittää.  

Kestopigmentointia / microbladingkäsittelyä ei voida tehdä mikäli Sinulla on joku seuraavista:

 • puudutusaineallergia (anafylaktinen reaktio)
 • diabetes (lääkäri antaa yleensä luvan pigmentointiin mikäli asiakkaalla on tablettihoitoinen lääkitys)
 • verenvuototauti/hyytymishäiriö
 • verenohennuslääkitys (marevan, varfarin)
 • luovutat usein verta (verenluovuttajaksi kelpuutetaan pigmentoinnin jälkeen vasta 12 kk päästä)
 • täyteaineet huulissa tai kasvoissa, pigmentoinnit voidaan laittaa noin 6 kk täyteainehoidon jälkeen
 • kova flunssa, kuume tai tulehdustila
 • aktiivinen herpes
 • laskimolaajentumat huulissa- ei voidaa tehdä huulten rajausta
 • kortisonivalmisteet sisäisesti otettuna (esim.reuma)
 • antitromoottiset lääkkeet – asa-lääkitys (asetyylisalisyylihappo)- ohentaa verta ja vaikuuttaa punasoluihin
 • allergiat, atopia, ruusufinni, akne, taliköhnäihottuma, ihon alainen tukkeuma, kipu tai häiriintynyt toiminta tehtävällä ihoalueella
 • silmäluomien sairaudet (näärännäppy, luomen reunan tulehdus)
 • sydänsairaudet, rytmihäiriö (puudutusaine voi lisätä rytmihäiriötä)
 • aineenvaihduntasairaus
 • molluskat ja ihomuutokset luomella
 • raskaus, imetys
 • syöpähoidot

Rinnan ja arpien pigmentointi: Pigmentoitavan alueen tulee olla vähintään 6 kk parantunut ja kaikki korjaustoimenpiteet tulee olla tehtynä. Sytostaattihoitojen loppumisesta tulee olla kulunut myös 6 kk.  Rinnan pigmentointi vaatii aina vähintään kaksi käsittelyä. Kysy lisää Minnalta minna@studiopriima.com

Mikäli olet epävarma jonkin lääkityksesi tai terveyteesi liittyvän asian suhteen, konsultoi aina ensin lääkäriäsi. Kaikki lääkitykset voivat lähtökohtaisesti vaikuttaa pysyvyyteen (esim. thyroxin).

MINNAN HINNASTO:

Kulmat 3D-karvatekniikka 430 €

Kulmat Shadow-tekniikka 390€

Kulmat 3D+shadow ”Combobrows” 460€

Eyeliner ylärajaus 330€

Eyeliner ylärajaus + tyvitäyttö 360 €

Eyeliner ylä- ja alarajaus 370€

Eyeliner sumutekniikka 550€

Huulten 3D-rajaus 420€

Hoidolliset pigmentoinnit (mamillatatuaatio eli rinnan pigmentointi, arpi) ja Derma SR8-arpihoidot 150€ / tunti (minimiveloitus 79€)

Lisäkäsittelyt/ vahvistukset peruspigmentoinneille 169€ / alue / kerta

Lisäkäsittelyt / vahvistukset Softliner tai Combobrows 200 €

Hoitovoide Grazia creme 10 €

 

IRINAN HINNASTO:

Kulmat shadow-tekniikka 320 €

Eyeliner tyvitäyttö  280 €

Eyeliner klassinen 300 €

Eyeliner klassinen + tyvitäyttö 320 €

Huulet akvarellitekniikka 350 €

Pigmentointihinnat sisältävät kaksi käsittelyä sekä hoitovoiteen.

Lisäkäsittelyt 150 € /alue / kerta

Rejuvi pigmentoinnin / tatuoinnin poistokäsittely 120 €

HINTOIHIN VAIKUTTAA KOULUTUS- JA KOKEMUSTAUSTA.

MICROBLADING

Microblading sis.vahvistuksen 330€

Microblading + browshading 420 €

Touchup (3-6 kk kuluttua) 100€ (shading + 90 €)

Touchup (6-12 kk kuluttua) 140€ (shading + 90 €)

Touchup yli 12 kk 190€ (shading + 90 €)

Touchup microblading + browshading 200 €

Shading microblading-käsittelyn yhteydessä 90 €

COLOR-X KESTOPIGMENTOINNIN POISTOKÄSITTELY (Minna)

HUOMIO! Varaa aina ensin konsultaatiokäynti 15 min (maksuton).

Swiss Colorin oma Color X takaa nopeamman poisto-menetelmän, kuin laser poistaminen. Myös kustannuksia voidaan vähentää huomattavasti. Toinen etu on, että itse hoitokertoja on paljon vähemmän ja väripigmentit voidaan poistaa kudoksesta kokonaan.Lisäksi menetelmämme on hellävaraisempi iholle. Eikä pigmenttien hajotessa kehon lymfa järjestelmään joudu pigmenttien haitallisia ainesosia. Itse hoitotoimenpide on myös vähemmän kivuliaampi, kuin laser.

Lisätietoa poistokäsittelystä

Hoitojen määrä riippuu väripigmenttien tiheydestä ihossa. Mitä useammin esimerkiksi kulmakarvoja on pigmentoitu, sitä useamman poisto-toimenpiteen ne vaativat. Sillä ei ole merkitystä, mitä pigmenttiä (tuotemerkki, värisävy) on käytetty ja kuinka vanhat pigmentoinnit ovat kyseessä.

Hoito on patentoitu kestopigmentointien ja microbladingkulmien poisto-menettely, joka pystyy poistamaan kaikenlaisia muotoja ja värejä. Se perustuu fysiologiseen maitohappoon, jota elimistömme tuottaa luonnollisesti kipeissä lihaksissamme ja se haihtuu ilman jäämiä aineenvaihduntaamme. Yleensä hoito aiheuttaa vähemmän kipua, kuin itse kestopigmentointi tai microblading.

Ihon pintakerros (orvaskesi) mikroneulataan noin vajaa 1mm syvyyteen. Color-X-poistoneste / NaCl aiheuttaa makrofagi soluissa reaktion ja elismistölle vieras väriaine pääsee poistumaan kudoksesta.

Myöhemmin iholle muodostuu rupi, se kovettuu ja lopulta putoaa pois. Paranemisen kesto vaihtelee henkilöiden välillä ja riippuu ihotyypistä, ihon kunnosta ja immuunijärjestelmästä. Yleensä välillä 6-12viikkoa. Punoitus käsitellyllä alueella voi kestää huomattavasti kauemmin ihmisillä, joiden haavat toipuvat huonommin tai he eivät noudata jälkihoito-ohjeistusta.

Suosittelemme käsiteltyjen alueiden hoitoa arpivoiteella ruven irtoamisen jälkeen. Tällä voi nopeuttaa ihon paranemista. Liian nopeasti peräikkäin toteutetut hoitotoimenpiteet lisäävät arpikudoksen riskiä joten ihon on ehdottoman tärkeä antaa palautua toimenpiteen jälkeen. Color X -teknikko antaa asiakkaalle noin arvion parantumisen kestosta. Se on yleensä kuitenkin enemmän, kuin 8viikkoa.

Periaatteessa jokaiset kulmat voidaan hoitaa; kuitenkin todennäköisyys arpeutumiseen kasvaa, jos pigmentoinnit tai microbladingit ollaan tehty liaan syvälle ja Color X poistossa mennään samaan syvyyteen. Tällöin on parempi tehdä pinnallisempi käsittely jolloin kudokseen saattaa jäädä vielä väripigmenttiä syvempiin kerroksiin ja se näkyy kevyenä varjona ihon läpi kirkkaassa valossa.

Käsittely voidaan uusia kolmen kuukauden välein, ja uudet pigmentoinnit voidaan teettää päälle noin 6 kuukautta viimeisestä hoidosta.

  NaCl-Liotus

  Kestopigmentoinnitkin voivat mennä pieleen, niistä tulee liian tummat, väärän muotoiset tai epäsymmetriset. Usein syy on tekijän ammattitaidon puutteesta josta asiakas maksaa kovan hinnan.

  Kestopigmennoinnit pysyvät ihossa kauniina 2-5 vuotta ja haalistuvat pikkuhiljaa ihon uusiutumisen myötä sekä imunesteiden ”huudellessa” pigmentointiväriä. Kestopigmentointivärit ovat vesiliukoisia ja tätä ominaisuutta käytämme hyväksi tässä poistomenetelmässä. Tarkoitus on siis nopeuttaa ihon normaalia prosessia käsitellä pigmentointi väri pois ihosta.

  NaCl liotus on näistä kahdesta poisto-menetelmästä hellävaraisempi. Se ei jätä ihoon toimenpiteen jälkeen juuri minkäänlaisia jälkiä. Siitä ei muodostu rupea, vain kevyt hilseily tapahtuu ihon pinnalla sen uusiutuessa.

  NaCl liotus ei myöskään siis ole yhtä tehokas, kuin Color X vaan toimenpiteitä tarvitaan useita 5-10 kertaa jolloin koko hoitoprosessi venyy noin vuoden mittaiseksi riippuen siis halustusta lopputuloksesta.

  Color X tai Color X light

  Kulmakarvat 149€
  Pieni alue 119€

  Käsittelyä ei voida tehdä huulille eikä eyeliner-pigmentoinneille.

  NaCl Liotus (kevyt menetelmä)

  Kulmakarvat tai huulet 129€

  Eyeliner tai pieni alue 99€

  Rejuvi kestopigmentoinnin / pienen tatuoinnin poistaminen 120 € (Irina)

  Rejuvi Tattoo Removal on biokemikaalinen tatuointien ja epäonnistuneiden kestopigmentointien poistomenetelmä.

  Aine poistaa pigmenttivärin iholta ja on tehokkaampi kuin laser. Huomioithan, että mitä useampi pigmentointi käsittelyä alla, niin voit tarvita useamman poistokerran. Yksi kerta antaa näkyviä tuloksia ja iho vaalentuu todella hyvin. On todella tärkeä toimenpiteen jälkeen noudata kaikki koti- hoito ohjeet!

  Tarvittaessa toinen käsittely voidaan tehdä 2-3 kuukauden päästä, kun iho on täysin parantunut.

  Poisto tehdään samalla tavalla kuin kestopigmentoinnit, mutta pigmentointikoneen kanssa käytetään Rejuvi Removal – poistoainetta. Aine vetää pigmentin ihosta ja poistaa kaikki pigmenttityypit ja värit. Rejuvi-aine toimii kaikilla väreillä yhtä hyvin. Menetelmä on patentoitu 20 vuotta sitten USA:ssa.

  Rejuvi Tattoo Removal onnistumisprosentti on 99,9%. Mukaan tulee kotihoito-ohje sekä jälkihoitopakkaus.

  Esteet pigmentoinnin poistolle:

  Ihosyöpä, vitilogo, sydänsairaus, sydämen sivuääni, sydämen tahdistaja, korkea verenpaine, matala verenpaine, HIV, hepatiitti B tai C, verenvuototauti, astma, leukemia, diabetes, epilepsia. Hoidettavalla alueella oleva – ihottuma, psoriasis, märkärupi, akne, ihotulehdus, ruusufinni.

  Mahdolliset peruutukset tulee tehdä puhelimitse väh. 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta perimme 100 % hoidon hinnasta.

  Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

  Ajanvaraus
  045 166 8161
  Avoinna sopimuksen mukaan


  Studio Priima
  Itäpellontie 49
  20300 Turku

  Tietosuoja
  Maksu- ja toimitusehdot

  Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Jäsen