Ripsienpidennykset

Ripsipidennysten kotihoito-ohjeet

Normaalisti jokaisella luonnollisella ripsellä on oma kasvukäyrä, joka kestää 60-90 päivää, jonka jälkeen ripsi tippuu, pitää tauon ja kierto alkaa uudelleen. Ripsipidennyskuitu kiinnitetään erityisellä liimalla ripseen. Pidennykset tippuvat kasvun loputtua luonnollisen ripsen mukana pois. Jos haluat lopputuloksesta erittäin tuuhean, kiinnitetään kuitu jokaiseen ripseen.
HUOM! Tällöin täytyy ottaa huomioon, että omia ripsiäsi tippuu päivittäin, jolloin kyseisessä ripsessä oleva pidennys tippuu ripsen mukana.

JÄLKIHOITO :

Näitä ohjeita noudattamalla saat uudet Lash Perfect- ripsienpidennyksesi pysymään kauniina pidempään. Muista, että pidennykset tippuvat luonnollisen ripsen kasvukäyrän mukaan ja jos haluatte että ripset pysyvät koko ajan tuuheina, vaativat ne huoltoa 2-4 viikon välein. Ensimmäisen ripsipidennyksen laiton jälkeen kannattaa sopia ensimmäinen ripsihuolto jo kolmen viikon päähän, jolloin pystytään arvioimaan omien ripsiesi kasvutahtia.

VÄLTÄ ENSIMMÄISEN 24 TUNNIN AIKANA :

kastelua, jotta liimaus kuivuu kunnolla, suihkua, silmien pesua, rusketusta, voiteiden levitystä silmänympärysiholle, ripsien koskettelua, ripsiväriä (ripsienpidennysten kanssa ei tarvita ripsiväriä), silmämeikkiä, spa, saunaa, kuumaa höyryä, uintia, hikiliikuntaa, piilolinssien käyttöä (nesteet)sekä vatsallaan nukkumista, jotta ripset eivät kääntyisi väärään asentoon kuivuessaan. Ripset saa hyvin suoristettua kierreharjalla jonka saat ripsiesi laittajalta.

VÄLTÄ ENSIMMÄISEN 48 TUNNIN AIKANA :

Kuumaa höyryä, saunaa, uintia ja solariumia, koska se voi heikentää liimausta.

VÄLTÄ metallisia / muovisia ripsientaivuttimia, koska se voi rikkoa sekä luonnollisen karvan, että ripsikuidun. Jos haluat taivuttaa ripsiä, käytä lämmittävää ripsientaivuttajaa ja sitäkin VAIN ripsien päihin, ei tyveen, koska se voi heikentää liimausta. Ripsikuidut ovat valmiiksi kaarevat eivätkä vaadi taivutusta.

Puhdista pidennykset huolellisesti PÄIVITTÄIN niille tarkoitetulla puhdistusaineella. Kasteleminen ei pudota pidennyksiäsi, vaan auttaa pitämään ripsirajan puhtaana ja pidentää ripsienpidennystesi kestoa. Tukkeutuminen voi aiheuttaa tulehduksia (blefariitti) tai jopa oman ripsen kasvun hidastumista. Hoitamatomat ripsienpidennykset voivat myös vaurioittaa omat ripsesi pysyvästi. Likainen ripsityvi on myös oiva kasvualusta Demodex-punkille (karvatuppipunkki). Volyymiripsiä kastellessa pidä huoli ettei suihku tule kovalla paineella. Puhdistuksen jälkeen voit kuivata enimmät vedet varovasti joko pyyhkeeseen tai paperiin jotta ylimääräinen vesi poistuisi viuhkoista. Harjaa auki ripsien kunnolla kuivuttua.

VÄLTÄ öljypohjaisia tuotteita sekä öljymäisiä silmämeikinpoistoaineita. Sen sijaan käytä vesipohjaista tai geelimäistä silmämeikinpoistoainetta. Älä käytä vanutyynyä vaan vaahdota/levitä puhdistustuote suoraan ripsille sormin! Hoitolassa on myynnissä ripsille tarkoitettua puhdistusainetta jolla voit pestä ripsesi aamuin ja illoin. Kysy lisää Minnalta!

Yleisimmät syyt ripsien lähtöön ennen sen luonnollista kiertokulkua : ripsien turha koskettelu, hierominen, öljymäinen kosmetiikka, paksu kerros ripsiväriä (joka aiheuttaa turhaa hankausta, on vaikea puhdistaa ja tekee lisää painoa), kuumuus kuten sauna, spa, lämmin / kuuma höyry ja solarium. YLEISIN SYY ON KUITENKIN RIPSIEN EPÄPUHTAUS.

Ammattitaidolla tehdyt ripsipidennykset eivät vahingoita omia ripsiä. Kun ripsipidennysten käyttö lopetetaan, omat ripset saattavat näyttää lyhemmiltä kuin ennen. Tämän aiheuttaa tottumus pidennyksiin ja se että omat ripset saattavat olla pidennysten käytön jälkeen kaikki samassa kasvuvaiheessa, joka saattaa huoltovälistä riippuen olla hyvinkin lyhyt. Ripset uusiutuvat 4-6 viikon välein, pidennykset tekevät uusiutumisen näkyväksi, huollon tarpeena. Ja vaikka pidennykset ovatkin kevyet ja tehdään omaa ripseä kunnioittaen, ovat ripsesi yleensä hieman painuksissa minkä takia näyttävät lyhyemmiltä.

Ennen kaikkea : OLE HELLÄ! Äläkä nypi tai vedä ripsiä. Muista huolellinen puhdistus AAMUIN ja ILLOIN puhdistusaineella. Pelkkä vesi ei puhdista ripsiäsi.