Ripset

Pese ripsesi päivittäin ripsienpidennyksille tarkoitetulla puhdistusaineella. Voit pestä ripsesi vaikka jo parin tunnin päästä laitosta. Levitä vaahtoa kevyesti pyörivin liikkein kosteisiin ripsienpidennyksiin ja huuhtele hyvin. Vältä kovalla paineella tulevaa suihkua suoraan ripsienpidennyksiin. Kuivata kevyesti painamalla pyyhkeeseen tai paperiin, anna kuivua ja harjaa ripset auki. Saat mukaasi hoitolasta ripsienpidennysharjan, jolla voit harjata ripsesi päivittäin pesun jälkeen sekä muutenkin tarvittaessa. 

Älä hiero silmiäsi, nypi ripsiä äläkä hankaa pyyhkeeseen pesun jälkeen. Kannattaa vältellä vatsalla nukkumista ripsien hankautumisen vuoksi. Voit urheilla ja hikoilla sekä saunoa normaalisti ripsienpidennysten laiton jälkeen.

Ripsienpidennysten pesua ei saa missään tapauksessa laiminlyödä eikä unohtaa, likaiset ripset ovat raskaat, rumat ja voivat  aiheuttaa helposti ripsityven tulehduksen (blefariitti) joka vaatii ripsienpidennysten poiston ja lääkärissä käynnin. Kannattaa siis olla huolellinen ripsien pesun kanssa! Mikäli ripsiä ei puhdisteta säännöllisesti ja huolella, lika kertyy ripsienpidennysten tyveen tehden ripsistäsi raskaat irrottaen omia ripsiäsi. Likaiset ja hoitamattomat ripset voivat myös heikentää omien ripsiesi kasvua pysyvästi. Saat ohjeet aina Minnalta tullessasi ensimmäisen kerran ripsien laittoon, noudatathan niitä huolella.

Hoitolassa on myytävänä Look by Linn-puhdistusvaahtoa ja puhdistussiveltimet, jolla saa raskaimmatkin meikit puhdistettua. 

Ajanvaraus
045 166 8161
Avoinna sopimuksen mukaan


Studio Priima
Itäpellontie 49
20300 Turku

Tietosuoja
Maksu- ja toimitusehdot

Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Jäsen