Mimosa aloittaa meillä ripsiteknikko- ja kosmetologiharjoittelijana 5.5, ja tekee töitä opiskelujen ohella viikonloppuisin. Hänen palveluvalikoimaansa kuuluvat ripsienpidennykset (klassiset ja volyymit) sekä niiden huollot sekä kasvohoidot. Mimosa tekee työn huolella, ja koska hän on vielä harjoittelija, aikaa varataan hoitoon enemmän. Jostain se on lähdettävä ja vain tekemällä oppii, joten kannustammekin teitä rohkeasti varailemaan aikaa kauneusunille! Saat Mimosan hoidot edullisempaan harjoitteluhintaan, eli saat oikeastaan liki tuplasti pidemmät kauneusunet edullisemmin, aikamoinen win-win-tilanne!

Tahdomme myös hemmotella teitä kauneustarjouksella, saat kaikkiin normaalihintaisiin kasvohoitoihin kulmien värjäyksen ja muotoilun veloituksetta! Mikäli olet jo varannut ajan normaalihintaiseen kasvohoitoon, saat tämän palvelun kaupan päälle automaattisesti.

Ditelle-kasvohoidot ovat toukokuun ajan -20 %. Onko kasvosi iho rutikuiva tai punoittava ja ärtynyt? Kaipaatko hehkua ja elinvoimaa? Lisää kimmoisuutta? Say no more! Ditelle on THE hoito. Huomioithan, että hoitoon liittyy tiettyjä esteitä, löydät näistä lisätietoja kotisivujemme välilehdeltä kasvohoidot. Tarjous ei koske ylläpito (express-)hoitoja.

Pikaiseen kaunistukseen tarjoamme ripsien ja kulmien värjäyksen todella edukkaaseen hintaan 30€ (normaalisti 39€)!

Kosmetologiopiskelija Pipsa on meillä vielä muutaman viikon työssäoppimassa, hänelle löytyy vielä muutamia aikoja vaikkapa intialaiseen päähierontaan, kasvohoitoon, klassiseen kokovartalohierontaan… Tervetuloa hemmotteluun! Hinnat alkaen 10€.

Äitienpäivä on 14.5, kaikki paikan päältä ostetut normaalihintaiset lahjakortit -10%! Lahjakorttitarjous on voimassa 13.5 asti. Olen paikan päällä myymässä lahjakortteja myös lauantaina 13.5 klo 8.30-14.00 . Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

Vielä yksi tiedotusasia, Minna lomailee 29.5-6.6!

Tuotetarjouksia:

Kuoriva Konjac-sieni,  SKIN MAP-ampullit sekä kaikki loput aurinkotuotteet -50%

niin kauan kun tavaraa riittää!

Kaikki sheetmask-kasvonaamiot 5 kpl 10€

Kaikki kynsilakat – osta 3 maksa 2!

KAIKKI Diego dalla Palman tuotteet -20% niin kauan kun tavaraa riittää!

Ihanaa kesänodotusta!